Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Lippi: Inter για Ευρώπη, Juve για scudetto

Ικανοποιημένος με τη Juventus, την οποία θεωρεί έτοιμη για scudetto, δηλώνει με συνέντευξή του στη "Gazzetta dello Sport" ο Marcello Lippi και ταυτόχρονα βλέπει την Inter ικανή να φτάσει στον τελικό του Champions League, μαζί με τη Barcelona και τη Manchester United ενώ για τη Real Madrid εκτιμά ότι χρειάζεται ένα χρόνο για να "χτιστεί".
Ειδικότερα για την Inter ο Lippi δηλώνει ότι του "αρέσει ο Eto' o και μ' ενθουσιάζει ο Milito, ένας άσος που δουλεύει για τους συμπαίκτες του. Θα δείτε που ο Mourinho θα της προσδώσει τη σωστή ευρωπαϊκή νοοτροπία. Η Inter, που παραμένει η πιο ισχυρή ομάδα στην Ιταλία, είναι έτοιμη για την Ευρώπη ή τουλάχιστον για τον τελικό", εκτιμά.

"Μου αρέσουν όλα από τη "νέα" Juventus:
οι μεταγραφές, ο Ferrara, το staff, η ευφορία των φιλάθλων"

"Και η Juventus;". "Είναι έτοιμη για το scudetto. Θυμίζω ότι ο Avvocato Agnelli έλεγε πάντα: "προτιμώ να κερδίσω το πρωτάθλημα παρά τον Champions League". Η ομάδα είναι αποφασισμένη να ανοίξει ένα νέο κύκλο. Απ' αυτή τη "νέα' Juventus μου αρέσουν όλα. Οι μεταγραφές, ο Ferrara στον πάγκο, το staff με την επιστροφή του Gaudino (σ.σ. γυμναστή στην Εθνική), η φοβερή ευφορία των φιλάθλων. Είναι η βενζίνη που μπορεί να βοηθήσει τη Juventus να παλέψει στήθος με στήθος με την Inter ήδη από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος", εκτίμησε.

Πηγή: Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: