Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Nedved: σταματώ (στην Ιταλία)! Δεν μου πάει να φορέσω άλλη φανέλα! Για τώρα δεν μπορώ να δεχθώ ούτε την πρόταση της Juventus... Grazie Pavel!

Τελικά ο Nedved δεν θα αγωνιστεί στην Inter, τη Lazio ή άλλη ιταλική ομάδα, σε αυτή τη φάση λέει "όχι" στην πρόταση της Juventus να ενταχθεί στο επιτελείο του Ferrara ή σε όποια άλλη θέση, και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει αλλού -περισσότερο ΗΠΑ παρά Εμιράτα, λένε τα δημοσιεύματα. Η πλήρης δήλωση του Τσέχου:

Στη Juventus δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αυτή τη στιγμή

"Αποφάσισα να σταματήσω. Τουλάχιστον στην Ιταλία. Ευχαριστώ τα πρόσωπα και τους συλλόγους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και έδειξαν εμπιστοσύνη σε μένα και θα ήταν έτοιμες να με κατεβάσουν στο γήπεδο γι' άλλη μια χρονιά. Δεν μου πάει να φορέσω φανέλα διαφορετική από εκείνη για την οποία αγωνίστηκα τόσα χρόνια. Προς στιγμή θα πρέπει δυστυχώς να αποποιηθώ της πρόσκλησης της Juventus να καλύψω ρόλο παράγοντα ή προπονητικό. Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αποτελέσω τμήμα της υπάρχουσας ομάδας δουλειάς".
Να δεις που αυτό που τον ενοχλεί, τελικά, είναι ο Cannavaro... Όπως και να έχει, πήγαινε να πάιξεις λίγο ακόμα στην Αμερική, αφού αυτό σου αρέσει και εμείς θα σε περιμένουμε. Και ως τότε
ευχαριστούμε καi γι' αυτή την απόφαση και το σεβασμό που μας έδειξες, Pavel!
Πηγή: Gazzetta dello Sport

4 σχόλια:

Στεφανος Κ. είπε...

Καλησπερα φιλε μου,

Μια ερωτηση μονο, σε καποιο σημειο γραφεις "Να δεις που αυτό που τον ενοχλεί, τελικά, είναι ο Cannavaro".. Εχει γινει καποια κοντρα μεταξυ τους? Εχω χασει καποιο επεισοδειο?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όταν έκλεισε η επιστροφή του Cannavaro και μάλιστα αναφέρθηκε ότι του υποσχέθηκαν θέση στη διοίκηση για μετά, γραφτηκε ότι ο Nedved (και άλλοι) ενοχλήθηκε ιδιαίτερα θεωρώντας ότι επιβραβεύεται κάποιος που έφυγε ενώ στον ίδιο δεν ανανεωνόταν το συμβόλαιο...

Ξωτικό-νεραιδόπαρμένος Φαντασιόπληκτος Με Οργιώδης Φαντασία Συγγραφέας είπε...

Σιγουρα δυσαρεστη κατασταση, αλλα δεν νομιζω προσωπικα οτι ο Nedved εκανε την καλυτερη επιλογη. Δηλαδη να φυγει για τον Cannavaro? Ελεος δηλαδη..
Τουλαχιστον δεν θα τον δουμε να παιζει στους Tavolini.

Un Gobbo ad Atene είπε...

O Nedved δεν δέχτηκε το συμβόλαιο που του προτάθηκε και θα εξαρτούσε την αμοιβή απο τη χρησιμοποίησή του και δεν το δέχτηκε διότι -απ' ότι φαίνεται απ' όσα γράφτηκαν- την ίδια ώρα γινόταν συμβόλαιο κανονικό στον Cannavaro.

Ο Pavel, στη θέση που παίζει, δεν μπορούσε να βγάζει 90λεπτα και να είναι αυτός που ξέρουμε και χρειαζόμαστε και μάλιστα παίζοντας Κυριακή-Τετάρτη. Αν ήταν να συνεχίσει για ένα χρόνο ακόμα θα είχε νόημα να το κάνει μόνον παίζοντας αποφασιστικά 15λεπτα, όπως έκανε ο Altafini.

Τέλος πάντων. Ας πάει στην Αμερική ή το Ντουμπάι να βγάλει λίγη αδρεναλίνη από πάνω του, και μετά τον περιμένουμε! Και ο Bettega το είχε κάνει.