Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Το Pinzolo βάφτηκε γαλάζιο και αποθέωσε Cannavaro και Buffon

Στα γαλάζια βάφτηκε σήμερα το Pinzolo με την υποδοχή των azzurri της Εθνικής Ιταλίας μεταξύ των οποίων αποθεώθηκαν ο Fabio Cannavaro και ο Gianluigi Buffon.

Cannavaro: στόχος μας
να βελτιώσουμε την περυσινή μας θέση


Επέστρεψα μετά από τρία χρόνια με πολύ θέληση, με πολλά κίνητρα γιατί ξέρω ότι το να παίζεις σε αυτή την ομάδα σημαίνει να αγωνίζεσαι για να κερδίσεις

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη θερμή υποδοχή που γνώρισε επιστρέφοντας μετά από τρία χρόνια στη Real, ο capitano των azzurri ευχήθηκε στο "Juventus Channel" να 'ναι έτσι το κλίμα και στο Τορίνο: "καταλαβαίνω την πικρία των φιλάθλων για ό,τι συνέβη πριν τρία χρόνια αλλά εγώ και ο σύλλογος χωρίσαμε σε καλό κλίμα και η απόφαση ελήφθη από κοινού", σημείωσε για να τονίσει αμέσως ότι είναι ευχαριστημένος που μπαίνει σε μια ομάδα "που θέλει να κερδίσει. Με όλους τους συμπαίκτες μου πάντα υπήρχε εξαιρετική σχέση, εκτίμησης και αγάπης, και τώρα όλοι μαζί θέλουμε να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την περυσινή βαθμολογική μας θέση. Η Juve πέρυσι ήταν ήδη μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και τώρα ενισχύθηκε με έμπειρους παίχτες" υπογράμμισε ο Cannavaro.

Buffon: χαίρομαι που βλέπω τη Juve να ξαναγεννιέται

Στη σκηνή του Summer Village, στο πλευρό του dj Nana και της Valeria Ciardiello, παρέα με τον "διάδοχό" του, τερματοφύλακα της Primavera, Pinsoglio, εμφανίστηκε ο Buffon και ζέστανε αμέσως τον κόσμο τονίζοντας πως "όταν κερδίζαμε αφήναμε τις εξαγγελίες στους άλλους. Επομένως, δεν μου πάει να αρπαχτώ απ' τα λόγια, με ενδιαφέρουν μόνον τα έργα. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι βλέπω ότι η Juve ξαναγεννιέται και επιστρέφει στο ρόλο της, του συλλόγου που ανοίγει δρόμους στο ιταλικό ποδόσφαιρο".
Ο Buffon αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον παλιό του συμπαίκτη και σημερινό προπονητή του, Ciro Ferrara επισημαίνοντας ότι παραμένει όπως και τότε "χαρισματικός. Ένας τύπος που του άρεσε να αστειεύεται και έφτιαχνε την παρέα έξω απ' το γήπεδο αλλά όταν ήταν ώρα δουλειάς, τα έδινε όλα και σκεφτόταν μόνο τη νίκη"...

Προπόνηση με κατάμεστες εξέδρες


Οι περισσότεροι παίχτες σήμερα είχαν ρεπό -βέβαια, υπήρχαν και οι σταχανοβίτες σαν τον Del Piero που πέρασε το πρωινό του στο γυμναστήριο. Οι διεθνείς, πάλι, αφού πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις, έφτασαν στο Pinzolo νωρίς το απόγευμα, βρήκαν Diego, Sissoko στο γυμναστήριο και πήγαν για προπόνηση: Buffon, Cannavaro, Chiellini, Camoranesi, Iaquinta, Marchisio, Almiron, Molinaro, και οι Primavera Alcibiade, Immobile, Mirarchi και Pirrotta και οι τερματοφύλακες Kirev και Pinsoglio. Μετά από ένα μισάωρο ασκήσεων, έπιασαν τη μπάλα και έπαιξαν ματσάκια σε περιορισμένο γήπεδο μπροστά στις κατάμεστες, για άλλη μια φορά, εξέδρες του Αθλητικού Κέντρου του Pinzolo. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τρέξιμο.

Πηγές: Juventus.com, JuventusCalcio999

Δεν υπάρχουν σχόλια: