Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Ξεκινάει η Primavera

Από σήμερα ξεκινάει η περιπέτεια και του Νεανικού Τμήματος της Juventus για το 2009/10 με την Primavera να ανοίγει το χορό με τη θερινή προετοιμασία στο Chiusa Pesio υπό τις οδηγίες των νέων υπεύθυνων Renzo Castagnini και Gianluca Pessotto και του νέου της προπονητή Luciano Bruni.

Απουσίες: F.Rossi, Marrone, Immobile, Yago

Οι νεαροί μαζεύτηκαν το πρωί στο Vinovo, με μερικές απουσίες: του F.Rossi που εγχειρίστηκε τον Ιούνιο στον αστράγαλο, των Marrone και Immobile που βρίσκονται στο "Peace Cup" με την πρώτη ομάδα και του Yago που βρίσκεται στην Εθνική Ισπανίας Under 18.
Από την ομάδα που κέρδισε το Viareggio, έφυγαν όσοι γεννήθηκαν το 1989. Ο Castiglia πήγε στην B στην Cesena, οι D’Elia και Duravia βρέθηκαν με άλλους δυο πρώην συμπαίκτες τους, τους D’Antoni και Cosentini στην Figline Valdarno, που ανέβηκε στην Prima Divisione Lega Pro. Από τους γεννηθέντες το '90, έφυγαν ως τώρα οι Curcio, Mirarchi και Gerbaudo.

1η Αυγούστου το πρώτο φιλικό

Η Primavera θα μείνει στο Chiusa Pesio ως τις 11 Αυγούστου οπότε αναμένεται το παραδοσιακό ματς στο Villar Perosa εναντίον της πρώτης ομάδας της Juventus. Το πρώτο φιλικό ορίστηκε για την 1η Αυγούστου κατά της αγγλικής West Auckland -το ματς γίνεται για να τιμηθεί η νίκη, πριν 90 χρόνια του πρώτου "Μουντιάλ για club" από την West Auckland.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: