Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Secco: δεν ψάχνουμε αριστερό μπακ, εμπιστευόμαστε τους Molinaro και De Ceglie

Ενώ η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμσία της στη Val Rendena, εξακολουθούν να εμφανίζονται δημοσιεύματα που φέρουν τον De Ceglie μακριά από τη Juventus και τον Secco να διαπραγματεύεται την έλευση του Grosso. Έτσι, ο αθλητικός διευθυντής της Juventus εμφανίστηκε στο "Juventus Channel" για μερικές διαψεύσεις και διευκρινίσεις, σε άλλα θέματα: "συνεχίζω να διαβάζω για πιθανές αγορές αριστερών μπακ, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είναι ακριβές. Δεν ψάχνουμε κανέναν παίχτη για εκείνο το ρόλο όπου, για την προσεχή σεζόν θα εμπιστευτούμε ακόμα τους Cristian Molinaro και Paolo De Ceglie".
Molinaro: Με τιμά

"Με τιμά η εμπιστοσύνη του συλλόγου και τώρα πρέπει να αποδείξω στο γήπεδο ότι την αξίζω", σχολίασε ο Molinaro που ανακοίνωσε ότι, μιας και το "28" "το άφησα με ευχαρίστηση στον Diego, θα ξαναφορέσω το "19", τον αριθμό που είχα ότι ξεκίναγα με τη Salernitana στη Serie B".
Ο Tiago δεν παραχωρείται

Αντίστοιχη διάψευση όσον αφορά τις φήμες για παραχώρηση του Tiago: "δεν ξέρω πια πως να διαψεύσω αυτές τις φήμες. Ο Tiago είναι ένας παίχτης που δεν παραχωρούμε παρ' ότι λάβαμε κάποιες προσφορές. Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν υπό το φως της μεσαίας γραμμής με 3 παίχτες που θέλησε ο Ferrara".

Ο Nista γυμνάζει τους τερματοφύλακες της Primavera

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο Secco διευκρίνισε ότι ήρθε στη Juventus ο Alessandro Nista ως γυμναστής τερματοφυλάκων της Primavera που "κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα υπάρξει η δυνατότητα για κάποιες μέρες τη βδομάδα να δίνει μια βοήθεια στην πρώτη ομάδα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τη σύνθεση στο τεχνικό επιτελείο του Ciro Ferrara όπου τη δουλειά με τον Buffon και τους άλλους τερματοφύλακες κάνει πάντα ο Michelangelo Rampulla".
Τέλος, όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις των νέων, ο Secco ανακοίνωσε ότι δόθηκε δανεικός στην Cesena ο Castiglia "και ολοκληρώνουμε το πέρασμα του Bianco στη Modena".

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: