Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Στο Τορίνο η Εθνική στις 9 Σεπτεμβρίου

Δυο ματς της Squadra Azzurra για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στις 5 και στις 9 Σεπτεμβρίου, θα "βάλουν βενζίνη" στα πόδια των πολυάριθμων διεθνών bianconeri -ευτυχώς που το δεύτερο παιχνίδι, κατά της Βουλγαρίας θα γίνει στο Τορίνο (το πρώτο είναι στη Γεωργία) και έτσι στο επιβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα των διεθνών δεν θα προστεθούν και μετακινήσεις. Η Εθνική επιστρέφει στο Τορίνο 9 χρόνια μετά τη νίκη της επί της Αγγλίας με γκολ του Gattuso. Οι azzurri, ο κατάλογος των οποίων θα ανακοινωθεί την Κυριακή το απόγευμα, προηγούνται στον Όμιλό τους με 14 βαθμούς.

Ο Ariaudo στην Under 21

Στο μεταξύ, ο Pierluigi Casiraghi ανακοίνωσε σήμερα τον κατάλογο των azzurrini που καλεί για τη διπλή αναμέτρηση, με Ουαλλία (στις 4 Σεπτεμβρίου) και Λουξεμβούργο (στις 8) στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 21 2009/11 και μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ο Lorenzo Ariaudo.
Αναλυτικά κλήθηκαν οι:
Τερματοφύλακες: Fiorillo (Sampdoria), Perin (Genoa), Seculin (Fiorentina)
Αμυντικοί: Angella (Empoli), Ariaudo (Juventus), Bellusci (Catania), Brivio (Vicenza), Gentili (Varese), Ranocchia (Bari), Rispoli (Brescia), Tuia (Monza Brianza)
Μέσοι: Barillà (Reggina), Bolzoni (Frosinone), Castiglia (Cittadella), Crisetig (Inter), Mustacchio (Ancona), Poli (Sampdoria), Soriano (Sampdoria)
Επιθετικοί: Balotelli Barwuah (Inter), Macheda (Manchester Utd), Marilungo (Sampdoria), Paloschi (Parma), Pasquato (Empoli)

Πηγή: Figc.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: