Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Εφτά bianconeri στην Ιταλία του Lippi

Εφτά παίχτες της Juventus που πριν εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη της επί της Roma, κάλεσε ο Marcello Lippi για τα ματς της Ιταλίας με Γεωργία και Βουλγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις 5 και 9 Σεπτεμβρίου. Εφτά αν μετρήσουμε μόνον αυτούς που παίζουν με τη φανέλα της Juve διότι υπάρχει και ο Criscito, που παίζει στη Genoa ενώ την κλήση στην Εθνική κέρδισε και ο Marchionni που πήγε στη Fiorentina. Επιπλέοn, υπάρχει και ο Grosso για τον οποίο, πάντως, πριν από λίγο ο πρόεδρος της Juventus είπε ότι δεν αναμένεται να γίνει τίποτα αύριο... Αναλυτικά, οι παίχτες που κάλεσε ο Lippi:
Τερματοφύλακες:
Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Marchetti (Cagliari)
Αμυντικοί: Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Grosso (Ol.Lyonnais), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (Milan).
Μέσοι: Camoranesi (Juventus), D’Agostino (Udinese), De Rossi (Roma), Marchionni (Fiorentina), Marchisio (Juventus), Palombo (Sampdoria), Pepe (Udinese), Pirlo (Milan)
Επιθετικοί: Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Quagliarella (Napoli), G.Rossi (Villarreal).

Πηγή: Figc.it, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: