Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Νίκες για Inter, Bayern, Maccabi

Επίδειξη δύναμης από την Inter που, τυπικά εκτός έδρας και μπροστά στα μάτια του Berlusconi, ταπείνωσε τη Milan: 4-0 και οι nerazzurri έπιασαν, μέχρι να αρχίσουν αύριο τα ματς, την κορυφή με 4 βαθμούς. Στους 3 έμεινε η Milan η οποία έχασε και τον Gattuso με κόκκινη κάρτα. Τα γκολ της Inter, με την οποία έκανε ντεμπούτο ο Sneijder, έβαλαν στο 30' ο T.Motta, στο 36' με πέναλτυ ο Diego Milito που έβγαλε την άσιστ στο πρώτο γκολ αλλά και στο τρίτο, στο 46', από τον Maicon. Το τέταρτο στο 68' από τον Stankovic.
Στο άλλο ματς της Serie A, το απόγευμα, Bari-Bologna έμειναν στο 0-0 πετυχαίνοντας και οι δυο τη δεύτερη ισοπαλία τους στο πρωτάθλημα.

Φιλί της ζωής απ' τον Robben στη Bayern
Εκτός έδρας νίκη της Maccabi και 1η θέση στο Ισράηλ

Ο νεοαποκτηθείς Arien Robben με δυο δικά του γκολ έδωσε μια σπουδαία νίκη στη Bayern επί της πρωταθλήτριας Wolfsburg (3-0) και της επέτρεψε να πάρει μια ανάσα μετά το πολύ κακό ξεκίνημα: είχε 2 βαθμούς σε 3 ματς. Τώρα έφτασε τους 5 βαθμούς αλλά και πάλι υπολείπεται πολύ από την κορυφή όπου βρίσκεται, με 10 βαθμούς, η Bayer Leverkuzen... Στο ματς με τη Wolfsburg, εκτός από τον Ολλανδό, ένα γκολ, αυτό με το οποίο οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ, έβαλε και ο Mario Gomez στο 26'.
Στο Ισραήλ, η Maccabi Haifa νίκησε εκτός έδρας με 3-1 την Hapoel Ra’anana με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά (στο 85' και στο 87') και ενώ είχε ισοφαρίσει στο 67' το γκολ που δέχθηκε πρώτη στο 57'. Δυο γκολ έβαλε ο Shlomi Arbitman. Μετά την επιτυχία της η Maccabi Haiffa μοιράζεται την κορυφή με την Maccabi Tel Aviv: 2 νίκες σε 2 ματς, 6 βαθμοί, 5-2 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: