Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Απώλειες: 15-20 μέρες εκτός ο Cannavaro, μια βδομάδα για Felipe Melo και Tiago...

Απώλειες για τη Juventus: πραγματοποιήθηκαν σήμερα, όπως ήταν προγραμματισμένο, οι εξετάσεις για τους παίχτες που βγήκαν τραυματισμένοι από το ματς με την Bordeaux: Cannavaro, Tiago και Felipe Melo και είναι σχετικά ανησυχητικά για τον αρχηγό της Εθνικής. Στον Cannavaro διαπιστώθηκε πρόβλημα στους προσαγωγούς του αριστερού μηρού και όπως ανακοινώθηκε από τη Juventus προβλέπεται να σταματήσει για 15-20 μέρες κατά την διάρκεια των οποίων θα ακολουθήσει φυσιοθεραπεία και ασκήσεις επανάκτησης της αθλητικής κατάστασης.

Χάνει Livorno, Genoa, Bologna,
ερωτηματικό για το ματς με τη Bayern στο Μόναχο

Η πρόγνωση δείχνει ότι ο "θεμελιώδης" για την άμυνα, όπως τον χαρακτήρισε ο Buffon, Cannavaro θα χάσει τα ματς με τη Livor­no (το Σάββατο), τη Genoa (την επόμενη πέμπτη στη Γένοβα) και τη Bologna (εντός έδρας στις 27) ενώ δημιουργούνται ισχυρές αμφιβολίες -και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό- για το ματς με τη Bayern στο Μόναχο στις 30 Σεπτεμβρίου. Επομένως, ο Ciro Ferrara θα πρέπει να δουλέψει με το δίδυμο των περυσινό βασικών Chiellini-Legrottaglie και ενδεχομένως να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Ariaudo ή τον Caceres στο κέντρο της άμυνας για ένα λογικό turnover.

Οι μέσοι θα έπρεπε να επανέλθουν με τη Genoa

Καλύτερα τα νέα για Tiago (θλάση) και Felipe Melo (χτύπησε στον αριστερό ασράγαλο): και για τους δυο η πρόγνωση είναι ότι χρειάζονται μια βδομάδα για πλήρη επάνοδο, επομένως ο Ferrara μπορεί να ελπίζει ότι θα τους έχει στη διάθεσή του στο ντέρμπυ με τη Genoa.

Σε πορεία επανόδου ο Del Piero,
σχεδόν έτοιμος να επανέλθει ο Diego

Το άλλο καλό νέο αφορά τους Del Piero, Diego και Salihamidzic που ανακοινώθηκε ότι βρίσκονται σε πορεία πλήρους αποθεραπείας. Οι πληροφορίες στην "Tuttosport" υποστηρίζουν ότι ο capitano θα είναι έτοιμος για το ματς με τη Bologna στις 27 του μήνα και επομένως και για τον δεύτερο, κρίσιμο, αγώνα του Champions League κατά της Bayern. Την διάθεσή του να αγωνιστεί διαμήνυσε και ο Diego (γιατροί και γυμανστές φρενάρουν για να είναι σίγουροι) που υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία και δηλώνει: "νιώθω καλύτερα και το ταχύτερο δυνατόν θα είμαι στο γήπεδο" τονίζοντας ταυτόχρονα ότι στο Champions League "δεν είναι ιδανικό να έχουμε ένα βαθμό μόνο αλλά, παρ' ότι βρικσόμαστε σε ένα πολύ ισορροπημένο Όμιλο, έχουμε ακόμα χρόνο για να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και να προχωρήσουμε"...

Επανέρχεται άμεσα ο Grygera

Ο Grygera θεωρείται πλήρως αποθεραπευμένος και προπονείται πλέον με την ομάδα και θα μπορούσε να επανεμφανιστεί στο ματς κατά της Livorno το Σάββατο το βραδυ.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ntropi ths italias exthes den eixe oute miso traumatia kai eno eprepe na faei 2 temaxia toulaxiston thn glutose me x!euxomai o schevchenko na vrei ton euato tou otan tha paiksoun mazi!tora oson afora ta dika mas iatrika mporei na xasame ton fabio gia to monaxo alla akoma kai etsi to didumo chiellini-legro einai 2 klaseis kalutero apo ths bayern kai theorhtika efoson parataxtoume me melo,alex kai diego den vlepo pos morei na glutosei me ligotera apo duo goal h amuna ths bayern!
dimitris-thessaloniki

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μακάρι Δημήτρη! Αν και η Bayern θέλει πολύ προσοχή: μπροστά έχει δυναμώσει και επιπλέον θα παίζει με λιγότερο άγχος... Πάντως, μπορούμε να τα καταφέρουμε...

Όσον αφορα τους nerazzurri, τι να πεις: είναι ικανοποιημένοι και ο Mourinho απορεί πού είδαν οι εφημερίδες την αμυντική νοοτροπία... Για την Ιταλία, πάντως, είναι δυνατοί, θα θέλουν προσοχή ειδικά όταν μάθουν να κινούνται με τη μπάλα κάτω, όπως έκαναν κατά της Milan.

Forza Juve!

Ανώνυμος είπε...

i Barca epeze me tin Inter opos gata me pontiki... etsi mou fanike...

Un Gobbo ad Atene είπε...

@ Σωστά!