Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτός έδρας ξεκινούν το Σάββατο οι Allievi Nazionali. "Είμαστε έτοιμοι"!

Αν το Σάββατο είναι η μέρα που ξεκινά την περιπέτειά της η Berretti, την Κυριακή ξεκινά εκείνη των Allievi Nazionali (16χρονοι) και των Giovanissimi Professionisti (14χρονοι). Οι πρώτοι που θα κατέβουν στο γήπεδο είναι οι Allievi, που θα αγωνιστούν το πρωί στο γήπεδο της Alessandria, πόλη του Piemonte (πρόκειται για την περιοχή του Τορίνο). Για τον Stefano Guidoni θα είναι η στιγμή της αλήθειας μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας που ξεκίνησε με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και κορυφώθηκε με τη θερινή προετοιμασία στη Valle Pesio και τα καλοκαιρινά τουρνουά.
"Είμαστε έτοιμοι, δήλωσε ο mister Guidoni, μετά από πάνω από 45 μέρες προετοιμασίας, έφτασε η στιγμή του πρωταθλήματος. Περιμένω μια χρονιά πλούσια από ικανοποιήσεις έχοντας επίγνωση ότι έχουμε μια ομάδα με βάθος όπου όλοι θα πρέπει να είναι σημαντικοί αλλά και ότι κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Φέτος θα έχουμε έναν Όμιλο ακόμα πιο γερό εξαιτίας της παρουσίας των ομάδων της Σαρδηνίας και ομάδων ακόμα πιο ανταγωνιστικών από πέρυσι".

Ομάδες από Τορίνο, Μιλάνο,
Γένοβα, Σαρδηνία στον Όμιλο Α


Στον Όμιλο της Juventus, τον Α, μετέχουν ομάδες από το Piemonte (περιφέρεια με πρωτεύουσα το Τορίνο), τη Λομβαρδία (περιφέρεια με πρωτεύουσα το Μιλάνο), τη Liguria (περιφέρεια με πρωτεύουσα τη Γένοβα) και τη Σαρδηνία (περιφέρεια-νησί με πρωτεύουσα το Κάλιαρι): Alessandria, Cagliari, Canavese, Genoa, Legnano, Novara, Pro Patria, Pro Vercelli, Sampdoria, Torino, Valenzana, Varese, Villacidrese. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 8 Ομίλους (6 των 14 ομάδων και δυο των 13) και θα κρατήσει ως τις 20 Δεκεμβρίου ο πρώτος γύρος και από τις 17 Ιανουαρίου ως τις 25 Απριλίου ο δεύτερος γύρος. Θα ακολουθήσουν οι τελικοί.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: