Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Με ισοπαλία ξεκίνησε η Berretti, με νίκες οι Allievi και οι Giovanissimi Nazionali

Αυτό το Σαββατοκύριακό ξεκίνησε η περιπέτεια των πιτσιρικάδων της Juventus και ξεκίνησε θετικά.
Η Berretti (παιδιά 17-18 ετών) ξεκίνησε το φετινό της πρωτάθλημα με μια πικρή ισοπαλία, 2-2, στο γήπεδο της Pro Vercelli. Η ομάδα του Maurizio Schincaglia προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με τους Schena και Arena αλλά στο δεύτερο μέρος δεν μπήκε με το ίδιο πνεύμα και έτσι έγινε το τελικό 2-2...
Από τα άλλα παιχνίδια του Ομίλου Α ξεχωρίζει η εντός έδρας ήττα της Genoa από τη Varese με 1-0. Στα άλλα παιχνιδια της 1η αγωνιστικής: Alessandria-Spezia 2-2, Como-Pro Belvedere 1-2, Novara-Legnano 2-1, Pavia-Cavanese 2-1, Pro Patria-Valenzana 0-2.

Εξάρα εκτός έδρας από τους Allievi Nazionali

Οι 16χρονοι Allievi Nazinali του Guidoni ξεκίνησαν εντυπωσιακά, 6-1 εκτός έδρας την Alessandria (τα γκολ: 2 Montesi, 2 De Silvestro, Tazzari και Ceravolo) και πήραν κεφάλι στη βαθμολογία. Στα άλλα ματς του Ομίλου Α: Genoa-Pro Patria 3-2, Novara-Villarcidrese 4-0, Pro Vercelli-Valenzana 1-0, Sampdoria-Cagliari 5-1, Torino-Canavese 3-0, Varese-Legnano 1-1.

1-0 την Pro Belvedere οι Giovanissimi Professionisti

Με νίκη, 1-0 επί της Pro Belvedere (με γκολ του Bertinetti), ξεκίνησαν και οι 14χρονοι Giovanissimi Professionisti του Maggiora που έτσι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα άλλα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του Ομίλου Α: Cagliari-Alessandria 5-1, Canavese-Torino 0-2, Genoa-Varese 5-1, Legnano-Pro Patria 1-0, Pro Vercelli-Novara 0-1, Valenzana-Sampdoria 0-2.
Η Primavera δεν αγωνίζεται λόγω του Μουντιάλ Under 20 στην Αίγυπτο.

Πηγή: zonacalcio.it, juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: