Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τα διλήμματα του Ciro

Μετά την ισοπαλία με τη Bologna η οποία στοίχισε την 1η θέση, ο Ciro Ferrara αντιμετωπίζει δυο, τουλάχιστον, σοβαρά διλήμματα ενόψει της αναμέτρησης του Μονάχου: αν θα χρησιμοποιήσει τον Diego και ποιον θα επιλέξει ανάμεσα σε Trezeguet και Amauri.

Είναι έτοιμος ο Diego;

Η εφημερίδα των Agnelli, "La Stampa" αναδεικνύει το δίλημμα επισημαίνοντας ότι φάνηκε καθαρά ότι ο Βραζιλιάνος είναι καλά (δεν ένιωσε κανένα πόνο) αλλά του λείπουν παιχνίδια και το ερώτημα είναι αν αυτό το κενό θα πρέπει να καλυφθεί σε ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου (και σημασίας) όπως αυτό με την Bayern. Εναλλακτικά, γράφει η εφημερίδα, υπάρχει το μοντέλο του παιχνιδιού με τη Genoa, του καλύτερου που έκανε ως τώρα η ομάδα Poulsen, Marchisio και Felipe Melo στη μέση με τον Camoranesi μπαλαντέρ -και χθες ήταν εκείνος που έβγαζε τις άσιστ. Λειτούργησε με τη Genoa, θα μπορούσε να είναι βολικό και στο "Allianz Arena" όπου Ribery και Robben κατεβαίνουν από τα πλάγια. Σκληρό δίλημμα, από αυτό που ό,τι απάντησει και αν πάρει, θα κριθεί με βάση το αποτέλεσμα οπότε ο Ciro Ferrara θα δικαιωθεί ή θα σταυρωθεί...

Trezeguet ή Amauri;

Στην επίθεση, το δίλημμα δείχνει πιο "απλό": ο Trezeguet δείχνει να έχει επιστρέψει, δηλώνει ότι θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Sivori (έφτασε τα 164 γκολ in bianconero, 3 λιγότερα από τον θρυλικό Αργεντίνο), είναι σε καλή φυσική κατάσταση και... Και έχει μπροστά του έναν Amauri που έχει 7 μήνες να σκοράρει σε επίσημο ματς με αποτέλσεσμα να χάνει σιγά σιγά την καθαρότητα της σκέψης του -στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος κινείτο καλά, και ήταν μάλλον θεμα ατυχίας (και δοκαριών) το ότι δεν σκόραρε. Έκανε, όμως, παιχνίδι, έβγαζε μπαλιές για τους άλλους επιθετικούς, άνοιγε διαδρόμους, κάλυπτε. Τώρα, όσο δεν σκοράρει, πέφτει η συνολική του απόδοση και μιας και ο Iaquinta δεν μετακινείται με τίποτα...

Πηγή: La Stampa

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Prepei to paixnidi me thn bologna na mas ginei mathima alla tautoxrona na to afhsoume kai sto parelthon!mhn mizeriazoume paramones paixnidiou fotia!den mporei h omada pou mas ekane perhfanous mesthn genoa gia thn kardia pou xei na apaksiothei se 3 meres!exo thn entuposh oti o egoismos ton paikton tha parei to match sto monaxo!an o ciro diavasei kala to paixnidi ths bayern kai anasthlei tis epithetikes aretes tous den uparxei periptosh na mhn skoraroume!forza juveeee leme...!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Η ομάδα είναι εδώ, το χθεσινό ήταν περισσότερο ένα black out λόγω κακής νοοτροπίας (γι' αυτό έβαλα το post για τη zona Cesarini) παρά δείγμα αδυναμιών, φοβερών τουλάχιστον.

Forza Juve και στο Μόναχο!