Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Μόνον ο Criscito θα λείψει...

Αν εξαιρέσει κανείς τα προβλήματα τραυματισμών, τουλάχιστον η Juventus δεν θα έχει προβλήματα τιμωρημένων στο ματς της Πέμπτης με τη Genoa παρά το ότι είβναι η ομάδα που πήρε τις περισσότερες κίτρινες κάρτες ως τώρα. Αντίθετα, οι griffoni δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον κατά το ήμισυ bianconero Criscito που εκτίει την ποινή των δυο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την αποβολή του στο ματς με τη Napoli για την 3η αγωνιστική.

Λάδι στη φωτιά από τους πρώην...

Αντίθετα, επανήλθε ο Palladino που μετά από μήνες μπήκε αλλαγή στο ματς που έχασε η Genoa από την Chievo, την Κυριακή και αμέσως μετά έκανε δηλώσεις ικανοποίησης για την επάνοδό του και προειδοποίσής προς τους bianconeri: "πρέπει να μας φοβούνται", είπε. Αλλά και ο επί χρόνια τεχνικός της Primavera της Juventus και τώρα αρχιτέκτονας της καλής Genoa των τελευταίων ετών, Gasperini έριξε λάδι στη φωτιά επανερχόμενος στο θέμα της ανάληψης του ρόλου των προπονητή της Juventus από το Ferrara: "να προπονείς μια μεγάλη χωρίς προηγούμενη εμπειρία είναι μια μεγάλη ήττα για την κατηγορία"...
(Update) Αλλά και ένας άλλος πρώην, ο Sculli που μεγάλωσε στις ακαδημίες της Juventus (που θυμάται με εκτίμηση γιατί του μετέδωσαν τη θέληση να κερδίζει, όπως λέει), δήλωσε ότι η Juve έχει σπουδαία ομάδα και έναν "καταπληκτικό Buffon που όμως δεν ανίκητο, κανένας δεν είναι", λέει σηκώνοντας το γάντι που έριξε ο Νο 1.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: