Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Συνάντηση πρωταθλητών: Del Piero-Federer

Φανατικός του τένις, ο Alessandro Del Piero πήγε μέχρι τη Γένοβα όπου Ιταλία και Ελβετία συναντιούνται στο Κύπελλο Davis και μαζί με τη γυναίκα του Sonia επισκέφθηκε έναν από τους αθλητές που θαυμάζει, τον Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, Roger Federer.
"Είναι ένας πολύ μεγάλος πρωταθλητής και προκαλεί πάντα ευχαρίστηση να τον βλέπεις να αγωνίζεται", είπε ο capitano που αντάλλαξε φανέλες με αυτόγραφα με τον τενίστα -ο ίδιος του χάρισε μια με το "10" και μια χρυσαφί (την περυσινή) με το "1" και το όνομα του Roger Federer (η φωτογραφία είναι του Costantini από το site της Ιταλικής Ομοσπονδίας Τένις).

Επιθυμία επιστροφής

Στη συνέχεια επισκέφθηκε δυο Ιταλούς πρωταθλητές (τον Simone Bolelli και τον πρώην πρωταθλητή Nicola Pietrangeli) και έκανε μια σύντομη δήλωση που δείχνει τη σφοδρή επιθυμία του να επιστρέψει στην ενεργό δράση, που όλα δείχνουν ότι θα ικανοποιηθεί σύντομα: "πονάει να βλέπεις παιχνίδια σαν αυτό με την Bordeaux από την εξέδρα. Αυτά τα παιχνίδια θέλω να τα ζω σαν πρωταγωνιστής". Με το καλό capitano!

Πηγή: Tuttosport, federtennis.it

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den psaxno apo mhxanhs theous alla kai sthn xeiroterh tou mera na tan o alex kati tetoia match ta katharizei monos tou kai eidika sto champions league!tha to ksanathumithei o timoctsouk to persino tou alex me thn zenit stis 30 tou mhna!kai olh h bayern ton diego....!!!!
Dimitris-thessaloniki

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μακάρι!