Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Καρδιά Juventus από την Primavera: 3-3 με τη Siena με 3 γκολ του Immobile

Την ψυχή της Juventus έδειξε απόψε η Primavera και παρ' ότι βρέθηκε να χάνει 0-2 και 1-3 (στο 73') κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς με την 2η του περυσινού πρωταθλήματος Siena -μια ανατροπή που, όπως σημειώνει το επίσημο site του συλλόγου, σίγουρα θα άρεσε τον ιστορικό παράγοντα του Νεανικού Τμήματος, Carlo Nolli που χάθηκε την Πέμπτη.

3 γκολ ο Immobile απ' το 65' ως το 84'

(Update) Φάσεις και γκολ
Το παιχνίδι γινόταν στην έδρα των μικρών bianconeri, στην Chisola και ξεκίνησε με δυο γκολ του Giannetti, στο 20' και στο 23', τα οποία επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους toscani να προηγηθούν με 2-0 στο ημίχρονο -η Juve είχε περιοριστεί σε μερικές φάσεις με τον Immobile. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Bruni έβαλε τον Belcastro στη θέση του Giandonato και μετά τους τραυματισμούς του Giuseppe Giovinco και του Bamba, πέρασε στον αγώνα και τους Libertazzi και Romano. Στο 65' ξεκίνησε το show του Immobile που μείωσε με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Fausto Rossi απ' τα δεξιά. Όμως, στο 73' ο Giannetti έβαλε, με πέναλτυ, το τρίτο του γκολ για τη Siena φέρνοντας το σκορ στο, καταδικαστικό όπως φαινόταν, 1-3... Οι μικροί bianconeri δεν παραιτήθηκαν και μετά από μπαλιά του Romano ο Immobile μείωσε ξανά σε 2-3, στο 80'. To 3-3 ήρθε στο 84', πάλι από τον Immobile, σε πέναλτυ που κέρδισε ο Rossi από τον Malquori που λίγο αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με έναν παίχτη παραπάνω στα τελευταία λεπτά του ματς η Juventus προσπάθησε και για λίγο δεν πέτυχε την απόλυτη ανατροπή!

Στο Livorno την 3η αγωνιστική

Την επόμενη αγωνιστική η Primavera αγωνίζεται στο Λιβόρνο με την Livorno η οποία σήμερα, παίζοντας και πάλι εντός έδρας, έμεινε στο 1-1 με τη Fiorentina και είναι στην προτελευταία θέση με 1 βαθμό. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής: Sampdoria-Empoli 1-1, Modena-Genoa 2-3, Parma-Grossetto, Piacenza-Sassuolo 0-3.

1η η Sassuolo με 6 βαθμούς,
2η η Juve με 4 βαθμούς και παρέα...


Προηγείται η Sassuolo με 6 βαθμούς και ακολουθούν με 4: Empoli, Fiorentina, Sampdoria, Juventus. Στους 3 βαθμούς: Genoa, Cagliari, στους 2 η Siena, με 1 βαθμό Livorno και Piacenza και χωρίς βαθμό Torino και Grossetto.

Πηγή: Juventus.com, acsiena.it, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: