Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Προπονήθηκε κανονικά ο Marchisio

Λίγες ώρες μετά το ματς με τη Genoa οι bianconeri ξαναγυρισαν στο γήπεδο, των προπονήσεων αυτή τη φορά, για να προετοιμάσουν το κυριακάτικο ματς με τη Bologna. Φυσικά, όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν ειδική προπόνηση.

Προπονήθηκαν με την ομάδα Diego, Del Piero

Τα καλά νέα αφορούν έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο μέσο του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, τον Claudio Marchisio: αποδείχθηκε ότι χθες εγκατέλεψε τον αγωνιστικό χώρο λόγω κράμπας και έτσι σήμερα προπονήθηκε κανονικά στο γυμναστήριο με Amauri και Iaquinta. Ξεχωριστά προπονήθηκαν Tiago, Sissoko και Cannavaro. Η υπόλοιπη ομάδα έκανε ασκήσεις για να βελτιώσει την κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας -μαζί με την ομάδα προπονήθηκαν κανονικά και ο Diego με τον Del Piero. Το ποιοί θα κληθούν να αγωνιστούν θα αποφασιστεί από τον Ciro Ferrara μετά την αυριανή προπόνηση.
(Update) Το site της "Stampa" υποστηρίζει ότι ο capitano δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί επανέλθει με τη Bologna -ίσως να μπει αλλαγή για να βάλει κάποια λεπτά στα πόδια του- σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο που υπολογίζεται να αγωνιστεί από την αρχή...

Πηγή: Juvetus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: