Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν τα κατάφερε η Napoli: κούρσα για δυο το campionato μετά τη νέα ήττα της Milan

Η Napoli δεν κατάφερε να σταματήσει την Inter που βρίσκεται επικεφαλής προσωρινά, για μερικές ώρες, εφόσον βέβαια η Juve φέρει θετικό αποτέλεσμα αύριο βράδυ με τη Genoa. Η Inter βρέθηκε να κερδίζει 2-0 στο 5' με ένα κανονικό γκολ του Eto'o στο 2' και ένα οφσάιντ του Milito στο 5' και τελικά επικράτησε άνετα με 3-1 και τώρα ετοιμάζεται να πάει στη Γένοβα το Σάββατο για να αντιμετωπίσει τη Sampdoria.
Moratti: νωρίς ακόμα να μιλάμε για πρωτιά

(Update)
O Milito, όπως ήταν αναμενόμενο, δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τη Genoa στο ματς κατά της Juventus αλλά και γενικότερα...
(Update 24/9) Ο Moratti, σε αντίθεση με ό,τι είχε πει παλιαότερα ο Mourinho, δήλωσε ότι θα παρακολουθήσει το Genoa-Juventus τονίζοντας ότι η πρωτιά της Inter είναι "πρόωρη, είναι προσωρινή ακόμα".
Ήττα για Sampdoria, Milan, Lazio
Ανέβηκαν Fiorentina, Parma, Udinese

Η ομάδα του Cassabo έπεσε στην 3η θέση με 12 βαθμούς ενώ η Fiorentina, που ανέκοψε το νικηφόρο σερί των doriani, μοιράζεται την 3η θέση με την Parma η οποία, νικώντας μέσα στη Ρώμη τη Lazio έφτασε επίσης του 10 βαθμούς και έστειλε ένα μήνυμα για τη φετινή της ισχύ... Παιχνίδι για γερά νεύρα στη Σικελία όπου η Palermo ανέτρεψε το αρχικό 0-2, προηγήθηκε 3-2 και είδε τη Roma του Ranieri να ισοφαρίζει δυο λεπτά πριν το τέλος...
Με τον 7ο γκολ του Di Natale (στα 8 της ομάδας του!), η Milan (που έχασε στο 84' τον Flamini με δεύτερη κίτρινη) υπέστη τη δεύτερη φετινή της ήττα από μια αποφασιστική Udinese η οποία ανέβηκε στην 7η θέση με 8 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους tossoneri. Πρώτη ήττα και για τη Bari, πρώτη νίκη για την Cagliari, πρώτος βαθμός για την Atalanta του Antonio Conte ο οποίος αποβλήθηκε... Τα πλήρη αποτελέσματα της αγωνιστικής που ολοκληρώνεται αύριο βράδυ με το Genoa-Juventus:

Atalanta-Catania 0-0
Bari-Cagliari 0-1 (77' Nene')
Bologna-Livorno 2-0 (35' Portanova, 53' Di Vaio)
Fiorentina-Sampdoria 2-0 (25' Jovetic, 66' Gilardino)
Inter-Napoli 3-1 (2' Eto'o, 5' Milito, 32' Lucio - 37' Lavezzi)
Lazio-Parma 1-2 (42' πεν. Zarate - 21' Bojinov, 45'+2' πεν. Amoruso)
Palermo-Roma 3-3 (40' Budan, 45'+1' Miccoli, 56' Nocerino - 20' Brighi, 45'+1 Burdisso, 88' πεν. Totti)
Siena-Chievo 0-0
Udinese-Milan 1-0 (22' Di Natale)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Apogohteush h napoli!perimena perissotera!aurio prepei na deiksoume oti exoume to metallo gia na maste protathlites kai aUTO giati tora khnugame emeis thn inter pou nai ena vathmo pano mas!hdonh na vlepo thn milan na katrakulaei!
dimitris-thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Σωστά! Λίγη πίεση για να ανέβει η αδρεναλίνη: το Marassi θα δώσει αποδείξεις, σε όλους μας, Δημήτρη. Forza Juve