Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Nedved στο Vinovo!

Μια επίσκεψη αβροφροσύνης που μπορεί να κρύβει -το ευχόμαστε όλοι- κάτι παραπάνω σημειώθηκε σήμερα στην τελευταία προπόνηση της Juventus πριν πετάξει για το Μόναχο: ο Pavel Nedved εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να χαιρετίσει και να ευχηθεί στους παλιούς του φιλους και συμπαίκτες μετά το οριστικό του "αντίο" στα γήπεδα και την επιστροφή του από τις διακοπές του στην Τσεχία. Βέβαια, υπάρχει πάντα η πρόταση του Ferrara να μπει στο τεχνικό τιμ της ομάδας την οποία αρχικώς είχε αρνηθεί... Τώρα; Ελπίζουμε και περιμένουμε. Όπως και να έχει και μόνο η επίσκεψή του στις παραμονές του ματς με τη Bayern είναι η καλύτερη ένεση αισιοδοξίας!

Juventus: μας ευχήθηκε για τη Bayern

(Update) "Ήταν η ευκαιρία για να συναντήσει ξανά τόσους φίλους φίλους και για να ευχηθεί το δικό του in "bocca al lupo" στους πρώην συμπαίκτες του ενόψει του ματς με τη Bayern", ανέφερε το site της Juventus δίνοντας στη δημοσιότητα την επίσκεψη που αποκάλυψε η "Tuttosport".

Buffon: μεγάλη τύχη να έχω παίξει με το Nedved

(Update 2) Στο πλαίσο συνέντευξής του στο "Juventus Channel" o Buffon αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Nedved: "μας χαροποίησε που τον είδαμε. Έχει σταματήσει να παίζει εδώ και τέσσερις μήνες και δεν πήρε ούτε γραμμάριο, αντίθετα, μου φάνηκε ότι έχασε. Αυτό λέει πολλά ως προς το τι πρωταθλητής υπήρξε και θα είναι πάντα. Ήταν μεγάλη τύχη που μπόρεσα να αγωνιστώ μαζί του".

Πηγή: Tuttosport, Juventus.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H fotografia ta leei ola.ciro kateva thn tetarth me pavel sta aristera tou romvou kai diego dekari.standar diplo!!!!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αχ!