Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

6η νίκη στη σειρά για τη Maccabi Haifa, νίκη για τη Bayern, νέα ήττα για τη Bordeaux

Την ίδια μέρα με τη Juventus αγωνίζονται και οι άλλες ομάδες του Ομίλου της στο Champions League. Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ημέρας άνοιξε η Bayern που πέρασε νικηφόρα στο γήπεδο της Freiburg με 2-1. Για την ομάδα του Van Gaal σκόραραν ο Muller (στο 42') και οι γηπεδούχοι με αυτοφκόλ στο 68' -το 2-1 έγινε στις καθυστερήσεις. Να επισημανθεί η επιστροφή στην ομάδα του Luca Toni, που αγωνίστηκε για 71'.

Η ήττα της Lyon κράτησε τη Bordeaux
σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή

(Update) Ταυτόχρονα με τους bianconeri, αγωνιζόταν και η Bordeaux: τα πράγματα πήγαν όπως και πριν την παύση για τα προκριματικά του Μουντιάλ: νέα ήττα, με 1-0 στο γήπεδο της Auxerre. Το γεγονός ότι η Lyon έχασε 2-0 εντός έδρας από τη Sochaux, επέτρεψε στους Γιρονδίνους να μείνουν μόνον 1 βαθμό πίσω από την κορυφή (19 έναντι 20) όπου, όμως, στη Lyon κάνει παρέα η Montpellier, νικήτρια με 2-1 της St.Etienne.

3-1 εκτός έδρας η Maccabi

Στο Champions League γνωρίζει μόνον ήττες (μακάρι να συνεχίσει και την Τετάρτη) αλλά στο πρωτάθλημά της έχει μόνο νίκες: η προσεχής αντίπαλος μας, Maccabi Haifa, πέτυχε την 6η νίκη της σε 6 αγωνιστικές! "Θύμα" της, αυτή τη φορά, η Hapoel Beer Sheva που έχασε στο γήπεδό της με 3-1. Για τη Maccabi σκόραραν ο Dvalisvili (στο 10' και στο 70') και ο Arbeitman στο 27' -οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 17'.

Πηγές: juventus.com, fcbayern.t-home, uefa.com

1 σχόλιο:

Krike The Best είπε...

Allo Ena Apogoiteutiko Match Tis Juve... Gia Allo Ena Match O Ferrara Koimithike Stis Allages Krima Kai Eixe Arxisei Toso Kala I Xronia.....