Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Έμφαση στους νέους

Η ανάγκη κάλυψης του κενού που μένει στο δεξί άκρο της άμυνας από την απόδοση του Grygera και τους τραυματισμούς του εύθραυστου Zebina, οδηγούν τους παρατηρητές της Juventus στην παρακολούθηση με όλο και μεγαλύτερη ένταση πιθανών μεταγραφών ήδη από τον Ιανουάριο. Ένα βασικό στοιχείο που τους ζητήθηκε να λάβουν υπόψη τους είναι η ηλικία: η Juventus επιδιώκει να βρει νέους παίχτες, κάτω από τα 25...
Έτσι, παράλληλα με τις σκέψεις για τους Rafinha (Schalke 04) και Eboué (Arsenal), στο μικροσκόπιο των συνεργατών των Blanc και Secco βρίσκονται ο Gregory Van der Wiel του Ajax, 21 ετών και ο 22χρονος Andreas Beck της Hoffenheim. Προσοχή δίνεται επίσης στον 24χρονο Pablo Zabaleta της Manchester City, στον 23χρονο Marco Motta της Roma και στον 24χρονο Juan Camilo Zuniga της Na­poli.
Αντίστοιχη γραμμή πλεύσης και για την μεσαία γραμμή και την επίθεση. Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθείται η εξέλιξη του 23χρονουMiguel Veloso της Sporting Lisboa (με 7 παρουσίες στην Εθνική και ο Moussa Sissoko, 20χρονος της Τουλούζης όπου αγωνίζεται και ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Signora: ο 24χρονος Andre-Pierre Gignac που πέρυσι έβαλε 24 γκολ στη Ligue1. Ο άλλος στόχος είναι ο 23χρονος Βόσνιος διεθνής της Wolfsburg, Edin Dzeko.

Πηγές: Tuttosport, Corriere dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: