Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Buffon: τι σπίθα, εδώ είχαμε πυρηνική έκρηξη!

Είχε πει ότι χρειαζόταν μια "σπίθα" αλλά αυτό που έγινε με τη Samp για τον Buffon "ήταν μια πυρηνική έκρηξη γιατί κανείς δεν περίμενε, ούτε εμείς, μια παρόμοια εμφάνιση. Οι αρετές μας είναι ατές, όλοι θέλαμε να κερδίσουμε και να πείσουμε. Με τις μεγάλες ομαδες (Roma, Lazio και Samp) αποδείξαμε πάντα ότι είμαστε παρόντες. Τα άλλα παιχνίδια, όμως, δυστυχώς, κάνουν τη διαφορά, πρέπει να προσπαθούμε να μην χάνουμε βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια για να φτάσουμε σε ένα σημαντικό στόχο", είπε ο Νο 1 που εκθείασε τη μαχητική στάση της ομάδας και έπλεξε το εγκώμιο των Chiellini ("σε εξαιρετική φόρμα"), του Cannavaro ("σημαντική η εμπειρία του") και του Legroattaglie: "η δουλειά του επιτρέπει την απλούστευση της δικής μου", τόνισε. Και κατέληξε, μιλώντας στον "Sky Sport 24" με την εκτίμηση ότι αυτή είναι "μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του".
Trezeguet: το scudetto είναι εφικτό

(Update 2) "Η Inter έχει κάτι παραπάνω από μας αλλά η κατάκτηση του scudetto είναι δυνατή αν παίζουμε πάντα όπως χθες": ενθουσιώδης ο Trezegol επισημαίνει πως "ήδη στο Σάββατο με τη Napoli θα έχουμε τη δυνατότητα να αποδέιξουμε τη συνέχειά μας εναντιον ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου. Ξέρουμε ότι είμαστε δυνατοί αλλά πρέπει να το αποδεικνύουεμ πάντα. Τα συστήματα δεν μετράνε, μετράει κυρίως η θέληση που εκδηλώσαμε χθες στο γήπεδο".
Legrottaglie: μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε


"H Juventus έχει την πιο δυνατή άμυνα στον κόσμο;" ρωτήθηκε ο Legro και απάντησε με χιούμορ: "πιστεύω πως ναι, αν βγάλουμε εμένα"...

(Update) "Αγωνιστήκαμε όπως ξέρουμε, κάτι που δεν μας είχε βγει στα τελευταία παιχνίδια. Το χθεσινό είναι δείγμα της δύναμης αυτής της ομάδας", εκτίμησε ο Nicola Legrottaglie που, μιλώντας στην εκπομπή "Filo Diretto" του "Juventus Channel", τόνισε ότι η χθεσινή Juventus ήταν ένα ιδανικό "μείγμα όλων των αρετών που κάνουν μια ομάδα δυνατή". Και όταν ρωτήθηκε αν η Juventus αυτοπροτάθηκε ως αντι-Inter, απάντησε ότι δεν θέλει παραλληλισμούς: "δεν πρέπει να κοιτάμε τις άλλες ομάδες γιατί αν παίζουμε όπως χθες βράδυ, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Το είχαμε αποδείξει ήδη πέρυσι νικώντας 2-0 μέσα στη Μαδρίτη. Φέτος είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και δεν φοβόμαστε κανέναν. Σκεφτόμαστε μόνον τον εαυτό μας γιατί το να κάνουμε αναφορές στους άλλους είναι αντιπαραγωγικό", είπε.
Αναφερόμενος στο ματς με τη Napoli, σημείωσε ότι οι partenopei έρχονται από τρία θετικά αποτελέσματα και μάλιστα καθώς το τελευταίο (το 2-2 με τη Milan χθες βράδυ) το πέτυχαν το τελευταίο δευτερόλεπτο, θα έχουν αναπτερωμένο ηθικό "και επομένως θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με σημαντικά κίνητρα. Θα είναι ωραίο θέαμα για το κοινό και τους τόσους ναπολετάνους που ζουν στο Τορίνο. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα ποιοτικό άλμα παραπέρα", κατέληξε.

Πηγή: Tuttosport, Juventus.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ma exeis trelanei h juve!apo kei poy den vlepomastan tora metrame ores mexri to epomeno match gia na tous ksanadoume!!!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και σκέψου ότι αυτά τα λέει ο Buffon που είναι πάντα μετρημένος!