Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Marchisio: περπατάω ήδη χωρίς πατερίτσες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που στεκόμαστε δίπλα του απηύθυνε ο Claudio Marchisio διαμηνύοντας ταυτόχορνα ότι πάει καλύτερα: "ο στόχος είναι να είμαι έτοιμος για τα μέσα Νοεμβρίου. Αλλά όλα θα γίνουν με σεβασμό στους χρόνους και χωρίς βιασύνες, εκείνο που με ενδιαφέριε περισσότερο είναι να αποθεραπευθώ πλήρως. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς πάνε τα πράγματα. Τη μέρα μετά την επέμβαση πονούσα λίγο, τώρα περπατάω ήδη χωρίς πατερίτσες και ξεκίνησα αμέσως φυσιοθεραπείες. Προφανώς λυπάμαι πολύ που αναηκάστηκα να σταματήσω τώρα αλλά το αντιμετωπίζω με αισιοδοξία: αν αυτός ο τραυματισμός ερχόταν αργότερα μες στη σεζόν θα ήταν πολύ χειρότερα", είπε ο Marchisio.

Χάνω τα ματς εναντίον των ομάδων που έβαλα γκολ;
Ε, επιστρέφοντας θα βάλω άλλα, θα βρω άλλους...

Απόδειξη της καλής του ψυχολογίας και το γεγονός ότι αστειεύεται με το γεγονός ότι θα χάσει τα ματς με Fiorentina, Napoli, Siena, ακριβώς εκείνα στα οποία είχε σκοράρει πέρυσι [1]: "πάει να πει ότι θα προσπαθήσω να σκοράρφ επιστρέφοντας ή να βρω νέους αντιπάλους... Πέρα απ' τα αστεία, θα πρέπει να χάσω σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο Champions League αλλά είμαι ήσυχος γιατί οι συμπαίκτες μου θα τα πάνε καλά. Επιπλέον επιστρέφει ο Sissoko που ήταν εκτός εδώ και καιρό και έχει τόση διάθεση να αγωνιστεί".

[1] Ο Marchisio είχε σφραγίσει το 1-0 επί της Fiorentina (εδώ) στις 24 Ιανουαρίου και το 1-0 επί της Napoli (εδώ) στις 28 Φεβρουαρίου ενώ έβαλε το τρίτο του γκολ πέρυσι στο 3-0 επί της Siena (εδώ) στις 24 Μαϊου.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: