Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Blanc: ίσως ο Chamach, όχι Gourcuff, Jussiè

Μια μικρή ελπίδα να ανακτήσει για αύριο τον Chamakh ("ελπίζουμε η πρόοδός του να συνεχίστεί και αύριο"), όχι όμως και τους Jussiè και Gorcouff, προέκυψε από τη συνέντευξη τύπου του προπονητή των Γιρονδίνων, Laurent Blanc που, πάντως, είπε ότι δεν αλλάζει την τακτική του για το ματς με τη Juventus.
Επισημαίνοντας την αλλαγή παιχνιδιού των bianconeri, όπως και το γεγονός ότι θα έχουν Diego, Sissoko "και τον ακλύτερο παίχτη της Juventus, τον Gigi Buffon", o Blanc τόνισε ότι θα προτιμούσε να βγει πρώτος στον Όμιλο για να έχει καλύτερη κλήρωση και ότι η Juventus θα είναι πιο πιεσμένη από την ομάδα του: "παίζει την πρόκρισή της και επομένως νιώθει περισσότερη πίεση διότι αν έχανε θα έπρεπε να παίξει για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική αφού η Bayern πιθανότατα θα νικήσει τη Maccabi Haifa. Εμείς έχουμε μόνο την πίεση να κατακτήσουμε την 1η θέση, εκείνοι πρέπει να κατακτήσουν την πρόκριση", διαπίστωσε λέγοντας ότι "αν μπορούσα θα αγωνιζόμουν και εγώ σε αυτό το ματς"...

Πηγή: Juventus.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Sosta ta leei o blanc!einai megalli eukairia na tous kerdisoume me autes tis apousies pou exoun.euelpisto se kalo match!
dimitris thess