Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

O Prandelli έδειξε το δρόμο με τους Γάλλους. Η Inter ... τα γνωστά...

Την ώρα που η Fiorentina του Cesare Prandelli κατακτούσε την κορυφή του Ομίλου Ε με τη νίκη της επί της Lyon και άφηνε εκτός Champions League τη Liverpool, η Inter του Mourinho έχανε εύκολα από τη Barcelona με 2-0 -χωρίς Messi και Ibrahimovic... "Μάθημα του Guardiola στον Mourinho", τιτλοφορήθηκε η "As". Αναλυτικά:
  • Όμιλος Ε: Fiorentina-Lyon 1-0, Debrecen-Liverpool 0-1. Στην 1η θέση η Fiorentina με 12 β,. ακολουθεί η Lyon με 10, 3η και εκτός Champions League η Liverpool με 7. Στους μηδέν η Debrecen. Την επόμενη, τελευταία αγωνιστική: Liverpool-Fiorentina και Lyon-Debrecen.
  • Όμιλος F: Rubin Kazan-Dynamo Kiev 0-0, Barcelona-Inter 2-0. Ξαναπέρασε 1η η Barcelona με 8 βαθμούς, στη 2η θέση Inter και Dynamo με 6 βαθμούς, τελευταία με 5 βαθμούς η Rubin Kazan. Την επόμενη, τελευταία αγωνιστική: Dynamo Kiev-Barcelona, Inter-Rubin Kazan.
  • Όμιλος G: Glascow Rangers-Stuttgart 0-2, Unirea Urziceni-Sevilla 1-0. Πρώτη η Sevilla με 10 βαθμούς, 2η η έκπληξη της διοργάνωσης, Unirea Urziceni με 8 βαθμούς. Ακολουθεί με 6 βαθμούς η Στουτγάρδη και με 4 η Rangers. Την επόμενη, τελευταία αγωνιστική: Sevilla-Glasgow Rangers, Stuttgart-Unirea Urziceni
  • Όμιλος H: Arsenal-Standard L. 2-0, Az Alkmaar-Ολυμπιακός 0-0. Έχει ήδη προκριθεί πρώτη η Arsenal με 13 βαθμούς, στη 2η θέση ο Ολυμπιακός (7 β.). Ακολουθεί η Standard L. με 4 β. και η Az Almaar με 3. Την επόμενη, τελευταία αγωνιστική: Ολυμπιακός-Arsenal, Standard L.-Az Alkmaar.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thelo pradelli sthn juventus kapoia stigmh!einai polu megalos proponhths!sugxarhthria xarhka polu gia toys viola!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Την ώρα που εμείς θα παίζουμε με την Cagliari, η Inter θα αναμετριέται με τη Fiorentina. Ας ελπίσουμε ο Prandelli να μιμηθεί τον Guardiola και να καταφέρει να δώσει και αυτός ένα μάθημα στον Mourinho... Και εμείς, βέβαια, να κερδίσουμε...