Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Το ντέρμπυ της Primavera πήγε στη Samp

Τέσσερις μέρες πριν το ματς στη Γένοβα με τη Genoa για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, η Primavera της Juventus γνώρισε την πρώτη της ήττα φέτος στο μεγάλο λιμάνι της Λιγουρίας κόντρα στη Sampdoria που τώρα βρίσκεται μόνη στην 1η θέση με 22 βαθμούς έναντι 19... Τα γκολ του τελικού 2-0 σημειώθηκαν από τον Bardelloni στο πρώτο μέρος και από τον Lamorte στο δεύτερο μέρος.

(Update 25/11) Φάσεις, ευκαιρίες της Juventus και τα γκολ της Sampdoria
Πίσω από τη Juventus, στην 3η θεση, ακολουθεί με 16 βαθμούς η Piacenza η οποία νίκησε με 3-2 τη Livorno. Την επόμενη, 10η αγωνιστική, η Juve θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Cagliari...

2-0 νίκησε η Berretti

(Update 2) Με 2-0 κέρδισε η Berretti τη Spezia (γκολ του Arena στο 37' και του Schena στο 76'). H ομάδα του Schincaglia έφτασε τους 14 βαθμούς, 9 λιγότερους από την πρωτοπόρο Novara που κέρδισε 5-0 την Pro Patria με την οποία οι μικροί bianconeri μοιράζονται την 5η θέση... Την επόμενη βδομάδα η Berretti αγωνίζεται εκτός έδρας με την Canavese που είναι 9η με 12 βαθμούς μετά το εκτός έδρας 0-0 με την 3η στη βαθμολογία Valenzana.

Εξάρα από τους Allievi Nazionali!
Την επόμενη αγωνιστική, ντέρμπυ με την Torino

(Update 3) Εκτός έδρας με την προτελευταία της βαθμολογίας Villacidrese έπαιζαν οι Allievi Nazionali και έδειξαν την αδιαμφισβήτη ανωτερότητά τους: παρ' ότι βρέθηκαν να χάνουν, τελικά επικράτησαν 6-1 (!) με γκολ του Corticchia, του De Silvestro, του Esposito, του Schiamone και δυο γκολ του Ruggiero. Η νίκη ανεβάζει την ομάδα του Guidoni στους 22 βαθμούς, 2 λιγότερους από την Torino (νίκησε 1-0 την Pro Vercelli) την οποία οι νεαροί bianconeri θα αντιμετωπίσουν την επόμενη, 10η, αγωνιστική και 3 λιγότερους από τη Sampdoria (νίκησε 1-0 τη Novara).

Giovanissimi: ήττα και απώλεια της 1ης θέσης

Απότομο φρενάρισμα για τους Giovanissimi Nazionali που μετά από 7 νίκες και 1 ισοπαλία, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα και δέχτηκαν τα πρώτα τους γκολ στο πρωτάθλημα χάνοντας εντός έδρας με 2-0 από τη Genoa... Αποτέλεσμα; Να πέσουν από την 1η θέση στην οποία πέρασε η Torino που κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τη Novara. H ομάδα του Maggiora έμεινε στους 22 βαθμούς, 24 έχει η Torino (την οποία οι Giovanissimi είχαν κερδίσει την 5η αγωνιστική), 21 η Sampdoria, 19 η Genoa. Την επόμενη, 10η αγωνιστική, την ώρα που Torino και Sampdoria θα λύνουν τις διαφορές τους στο Τορίνο, οι μικροί bianconeri θα επιχειρήσουν να βγουν κερδισμένοι παίζοντας με τη Legnano η οποία βρίσκεται στην 9η θέση με 10 βαθμούς.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: