Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Marchisio: η αληθινή Juve πρέπει να είναι η χθεσινή, με την Inter

Πρόσωπο της ημέρας με το υπέροχο γκολ του που έδωσε τη νίκη επί την Inter ο Claudio Marchisio, γέννημα-θρέμμα juventino, δεν έχει λόγο να κρύψει τη συγκίνησή του για τα συγχαρητήρια του Del Piero που εν θερμώ, μόλις έβαλε το γκολ, του φώναξε: "μα, τι γκολ έβαλες!"...

Να συνεχίσουμε έτσι!
Θέλουμε νίκη με τη Bayern

"Το σημερινό ήταν σίγουρα ένα όμορφο ξύπνημα, αν και δεν κοιμήθηκα πολύ. Είμαι ικανοποιημένος για την ομάδα, ήταν μια περίοδος που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και αυτή η νίκη μας δίνει την ώθηση για να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα ματς, ξεκινώντας από αυτό με τη Bayern όπου παίζουμε την πορεία μας στον Όμιλο του Champions League", είπε ο διεθνής μέσος που αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι με τους nerazzurri σημείωσε πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη οι bianconeri αλλά και πόσο δύσκολα την πήραν ειδικά στο φινάλε όταν έπαιζαν με δέκα και η Inter είχε τέσσερις επιθετικούς... "Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί η αληθινή Juve πρέπει να είναι η χθεσινή, μόνον έτσι μπορούμε να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και νa προχωρήσουμε στο Champions League".
Με τους Βαυαρούς η Juventus έχει την "πολυτέλεια" να βολεύεται με δυο από τα τρία αποτελέσματα αλλά ο Marchisio σκέφτεται μόνο τη νίκη: "θέλουμε να νικήσουμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατοί όσο η Bayern. Ξέρουμε ότι δυσκολέψαμε τη ζωή μας στο Bordeaux αλλά τώρα μπορούμε να ξαναφτιαχτούμε. Ερχόμαστε φορτωμένοι από τη νίκη και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε άλλη μια αναμέτρηση για την οποία τα κίνητρα έρχονται από μόνα τους".
O Marchisio επισήμανε ότι και πέρυσι η Juventus έπαιξε στα ίσα με τις "μεγάλες" και έχασε βαθμούς με τις "μικρές": "πρέπει να βελτιωθούμε από αυτή την άποψη. Το σύστημα παιχνιδιού; Δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Χθες τα πήγαμε καλά με το ρόμβο αλλά και με το άλλο κάναμε μερικά σπουδαία παιχνίδια. Εξαρτάται από τη θέληση που βάζουμε και τις αφηρημάδες που πρέπει να αποφεύγουμε. Τώρα που πλησιάσαμε, στο πρωτάθλημα ξέρουμε ότι δεν μπορούμε πια να κάνουμε λάθος, αν και εκτός από την Inter πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και στη Milan" με την οποία, άλλωστε η Juventus παίζει το τελευταίο παιχνίδι -του πρώτου γύρου στο Τορίνο, του πρωταθλήματος στο Μιλάνο...

Chiellini: δώσαμε την απάντηση: η Juventus
είναι εδώ και μπορεί να παλέψει με οποιονδήποτε

"Έπρεπε να δώσουμε μαι σημαντική απάντηση στους φιλάθλους μας και σε μας τους ίδιους και αυτή η σημαντική νίκη είναι η απόδειξη ότι η Juventus είναι εδώ και μπορεί να παλέψει με οποιονδήποτε", εκτίμησε από το site του ο Chiellini όπου τόνισε πως "την Τρίτη μας περιμένει ένα πολύ ευαίσθητο παιχνίδι κατά της Bayern και πρέπει να ανακτήσουμε τις φυσικές και ψυχικές μας δυνάμεις για να κλείσουμε θετικά τη φάση των Ομίλων στο Champions League".

Diego: ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι για το scudetto

Η νίκη σε ένα "κλασικό παιχνίδι", όπως αυτό με την Inter "δίνει πάντα μια ώθηση παραπάνω", σχολίασε ο Diego εκτιμώντας ότι η ομάδα "κατέκτησε τρεις σημαντικούς βαθμούς, ίσως τους πιο σημαντικούς ως τώρα, γιατί δεν επέτρεψε στην Inter να ξεφύγει. Τώρα είμαστε ξανά στο παιχνίδι για το scudetto", είπε.

Άλλες δηλώσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Buffon για την επικείμενη επέμβασή του στο μηνίσκο, εδώ.

Πηγές: Juventus.com, giorgiochiellini.com, www2.diego10.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: