Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Εκτός έδρας και με δέκα παίχτες, η Primavera νίκησε 2-1 την Empoli

Νικηφόρα η τελευταία έξοδος της Primavera εκτός έδρας για το 2009: επικράτησε στο γήπεδο της Empoli και μάλιστα παίζοντας με δέκα παίχτες για ένα ημίχρονο! Η ομάδα του Bruni νίκησε 2-1 με τον Ciro Immobile να ανοίγει το σκορ με πέναλτυ και να κλείνει το ημίχρονο με προβάδισμα των μικρών bianconeri. Στις αρχές του δεύτερου μέρους έγιναν όλα τα υπόλοιπα: η Juventus ζήτησε πέναλτυ που δεν της δόθηκε και αμέσως μετά είδε τον Alcibiade να φεύγει με κόκκινα κάρτα... Η ισοφάριση από την Empoli έφτασε λίγο μετά, και αυτή με πέναλτυ. Ωστόσο, παίζοντας με δέκα οι μικροί bianconeri αποδείχθηκαν juventini στην ψυχή και με προσωπική ενέργεια του Crivello έγραψαν το τελικό 2-1 που τους χάρισε 3 πολύτιμους βαθμούς καθώς η Sampdoria έμεινε στο 2-2 στο Cagliari και έτσι η διαφορά των δυο ομάδων περιορίστηκε στον ένα βαθμό: 26 βαθμούς η Sampdoria, 25 η Juve. Στην 3η θέση η Siena με 21 βαθμούς και στην 4η η Empoli με τη Fiorentina που έχουν από 18 βαθμούς.
Ως το τέλος του 2009, η Primavera έχει άλλα δυο ματς, και τα δυο εντός έδρας: το Σάββατο για το πρωτάθλημα με την Piacenza (6η στη βαθμολογία με 17 βαθμούς, η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα και την τέταρτη καλύτερη επίθεση) και στις 19 Δεκεμβρίου τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Genoa -η Juve βρίσκεται με τα ...δυο πόδια στα ημιτελικά καθώς κέρδισε 2-0 μέσα στη Γένοβα.

Πεντάρα από τη Berretti, εκτός έδρας

(Update) H Berretti πήρε μπροστά και καθάρισε με ένα ηχηρό 5-1 εκτός έδρας την ομόβαθμή της, ως εκείνη τη στιγμή, Valenzana (ένα γκολ του Raimondo, δυο του Arena και άλλα δυο του Romano). Νίκη που σε συνδυασμό με το 6-1 της πρωτοπόρου Novara επί της Genoa, επέτρεψε στην ομάδα του Schincaglia να πλησιάσει στους 2 βαθμούς (20 έναντι 22) την τρίτη Genoa. 2η με 25 βαθμούς πάντα η Varese (νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Pro Belvedere), 1η η Novara με 29 βαθμούς. Την επόμενη βδομάδα και ενώ παίζουν Varese-Novara, η Juventus υποδέχεται τη Legnano, 10η στη βαθμολογία με 12 βαθμούς.

Προσπέρασαν την Torino οι Allievi

Κατά τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύθηκαν οι Allievi Nazionali τη νίκη της Sampdoria επί της Torino με 3-0 στο ντέρμπυ κορυφής: νικώντας 2-1 εκτός έδρας τη Legnano με γκολ των Montesi, Liviero), η ομάδα του Guidoni (που την προηγούμενη βδομάδα είχε φέρει 1-1 με τους granata), προσπέρασε τον Toro και βρέθηκε στη 2η θέση με 26 βαθμούς έναντι των 25 της συμπολίτισσας. Τρεις βαθμούς μπροστά η Sampdoria την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική η Juve στη Γένοβα.

Νίκη και για τους Giovanissimi Nazionali

Με 3-0 νίκησε η Juventus τη Legnano την ώρα που η πρωτοπόρος Torino νικούσε 2-0 τη Sampdoria (αυτογκόλ του Olivero, γκολ των De Crescenzo, De Cello) και διατηρούσε τους 2 βαθμούς διαφορά (30 έναντι 28 των "νεότατων" bianconeri) ενώ οι μικροί doriani έμειναν στους 24 βαθμους και είδαν τη Genoa (νίκησε 4-0 εκτός έδρας την Pro Belvedere) να τους προσπερνά και να φτάνει στην 3η θέση με 25 βαθμούς. H ομάδα του Maggiora υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τη Sampdoria ενώ η Torino αγωνίζεται στο γήπεδο της Alessandria.

Πηγή: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: