Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ο Secco ετοιμάζει την εξαγορά του Caceres

Τα στατιστικά του ματς με την Inter (από τη Lega Calcio, τα βλέπετε πατώντας πάνω στη φωτογραφία) είναι σαφή: ο Caceres ήταν ο καλύτερος στο γήπεδο όσον αφορά τις μπαλιές που κέρδισε: 24 έναντι 22 του Chiellini και 21 του Cannavaro. Καλύτερος από την Inter, o Chivu με 18.
Η συνεχώς καλύτερη απόδοση του νεαρού Ουρουγουανού διεθνούς είχε ήδη οδηγήσει τον Secco να μιλήσει θετικά: "κάνει τα πάντα για να μας πείσει. Θα δούεμ αλλά είμαι αισιόδοξος", έλεγε ο αθλητικός διευθυντής της Juventus και αρμόδιος για τις μεταγραφές. Τώρα, καθώς ο Caceres κέρδισε θέση βασικού από τον Ferrara, ο Secco άρχισε να κινείται προς τη Barcelona στην οποία ανήκει το δελτίο του παίχτη ο οποίος αγωνίζεται δανεικός με ρήτρα εξαγοράς 12 εκ.

Οι tifosi επέλεξαν Caceres

Ο Secco ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη συζήτηση με τους Καταλανούς σε μια προσπάθεια να κατεβάσει στα 10 εκ. το κόστος της μεταγραφής που είναι ιδιαίτερα αρεστή στους φιλάθλους: σε ψηφοφορία online στο JuWorld.Net ως προς το ποιος ήταν ο καλύτερος στο παιχνιδι με την Inter, το 59,30% επέλεξε τον Caceres με τον Marchisio να έρχεται δεύτερος με 37,03%. Πολύ πίσω ο Chiellini (2%), o Sissoko (1,16%), o Cannavaro (0,45%)...

Πηγές: Lega Calcio, Tuttosport, JuWorld.Net

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Einai enas aksiologotatos kai polu aksiopistos paikths kai exei kai ola ta perithoria na veltiothei akoma perissotero!akoma pisteuo den exoume dei ton kalutero euato tou....(diego ta akous???...se katapie o campiasso)
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και να σκεφτεί κανείς ότι το παιδί, 22 χρονών είναι, δεν παίζει στο ρόλο του: κεντρικός αμυντικός είναι... Αυτό δημιουργεί προσδοκίες ότι μπορεί να βελτιωθεί και επιθετικά. Στα συν το ότι έχει σωστή προσέγγιση, δείχνει νοοτροπία μαχητή

Ανώνυμος είπε...

arkei o mikros na ehei statherotita...

kai o Diego me ton Grosso na akouse kai o Giovinco na tous dei, tous Casseres me ton Marchisio enoo