Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Del Piero: ας ξανασηκωθούμε, με την Inter

Αύριο θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή...
O Del Piero δεν ξέρει ακόμα αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κατά της Inter αλλά το θέλει θεωρώντας το ματς κατά των nerazzuri "ματς για να αρχίσουμε να ξανασηκωνόμαστε μετά το νοκ άουτ": "Μετά το νοκ άουτ, είμαι ξανά στα πόδια μου", γράφει στο site του και εξηγεί πικρόχολα και λίγο αυτοσαρκαστικά: "να με ρίξει ήταν η ίωση, ο ίδιος ιός που κόλλησε πολλούς από μας στα αποδυτήρια. Πέρασα σχεδόν δυο μέρες στο σπίτι, ας πούμε όχι στην καλύτερη κατάσταση... Αλλά ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Σήμερα το πρωί ξαναπήρα μπροστά, λίγη δουλειά στο γυμναστήριο, προσπαθώντας να μην αρπάξω πολύ κρύο. Εύχομαι να μην ξανανιώσει την ίσωη τις επόμενες μέρες. Αύριο εύχομαι να είμαι ακόμα καλύτερα και να μπορέσω να προπονηθώ με την ομάδα. Μόνον τότε θα μπορέσουμε, με τον προπονητή και το ιατρικό staff, να αποφασίσουμε για την κλήση μου στην αποστολή για το Μιλάνο όπου την Πέμπτη θα παίξουμε με την Inter για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι για να αρχίσουμε να ξανασηκωνόμαστε μετά το νοκ άουτ".

Τραυματίστηκε και ο "Brazzo"...

Ενώ ο capitano είναι ερωτηματικό (οι υπόλοιποι που είχαν πάθει ιώδη γαστρεντερίτιδα προπονήθηκαν κανονικά), το site της "Tuttosport" αναφέρει ότι στην κεκλεισμένων των θυρών προπόνηση σταμάτησε νιώθοντας μυϊκές ενοχλήσεις ο Salihamidzic, κάτι που επίσημα (update) ανακοινώθηκε αργά το βράδυ με την επισήμανση ότι ο παίχτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις αύριο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.
Υπενθυμίζεται ότι για το ματς με την Inter (και όχι μόνο) η Juventus δεν θα έχει στην διάθεσή της λόγω τραυματισμών τους: Iaquinta, Camoranesi, Caceres, Trezeguet, Giovinco, Poulsen, Marrone και Marchisio...

Πηγές: alessandrodelpiero.com, Tuttosport, juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: