Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Παρά τις απουσίες, η Primavera νίκησε 3-0 τη Genoa και έμεινε στην 1η θέση

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, έκανε η Primavera: νίκη 3-0 επί της Genoa που την κρατά, με 32 βαθμούς, στην πρώτη θέση μαζί με τη Sampdoria (κέρδισε 3-2 την Torino) αφήνοντας την να ελπίζει ότι σε μερικές μέρες θα μπορεί να είναι μόνη πρώτη αφού την Τετάρτη παίζει, εκτός έδρας, το εξ αναβολής παιχνίδι με την Parma η οποία, σήμερα το απόγευμα έχασε στο γήπεδό της με 2-0 από τη Fiorentina και έμεινε, με 15 βαθμούς στην 10η θέση.
Η ομάδα του Luciano Bruni, μάλιστα, θα μπορεί να ελπίζει στην ενίσχυση των καλύτερψων παιχτών της που σήμερα απουσίασαν: μεταξύ τιμωρημένων, τραυματιών και -κυρίως αυτό- παιχτών που δάνεισε στην πρώτη ομάδα, η Primavera αγωνίστηκε χωρίς 6 βασικούς! Ωστόσο, πέτυχε την 4η νίκη της σεζόν κατά της Genoa (την κέρδισε και στα δυο ματς Κυπέλλου) με τέρματα των Boniperti, Libertazzi και Esposito (ο μικρός, στη φωτογραφία, μετά το ματς εντάχθηκε στην αποστολή της πρώτης ομάδας για τη Βερόνα).

Ήττα για την Berretti

Αντίθετα από την Primavera, η Berretti έχασε 1-0 στην έδρα της Pro Patria η οποία είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο Τορίνο στον πρώτο γύρο. Η ομάδα του Schincaglia, που είχε ξεκινήσει με νίκη το 2010, βρίσκεται τώρα στην 3η θέση, πίσω από Novara και Varese. Σε μια βδομάδα θα αναμετρηθεί εντός έδρας με τη Genoa, 5η στη βαθμολογία.

Allievi Nazionali: 4-0 και 1η θέση

Με τεσσάρα ξεκίνησαν το 2010 οι Allievi Nazionali που είχαν κλείσει το 2009 πρωταθλητές και διατήρησαν την πρώτη θέση με ένα βαθμό διαφορά από την Torino. Οι "μαθητές" του Guidoni νίκησαν 4-0 την Alessandria, ομάδα που στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με 6-1, με γκολ των Padovan (2), Corticchia και De Silvestro. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν στη Γένοβα με τη Genoa, 4η στη βαθμολογία.

Εκτός έδρας νίκη για τους Giovanissimi Nazionali

Οι Giovanissimi Nazionali κέρδισαν εκτός έδρας την Pro Belvedere με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Bertinetti και παρέμειναν στην 2η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την Torino. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Maggiora θα αντιμετωπίσει την Pro Patria.

Πηγές: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: