Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Νίκη, όχι εκδίκηση, λέει ότι θέλει ο Ranieri...

O Ranieri έρχεται να πάρει την εκδίκησή του, γράφουν τα media αλλά ο ίδιος το αρνείται λέγοντας απλώς ότι ως προπονητής της ομάδας της πόλης του έρχεται να κερδίσει ("πέρυσι κέρδισα δυο φορές τη Roma, τώρα θέλω να δώσω μια χαρά στους φιλάθλους της ομάδας μου", είπε) και ότι έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τη Juventus και τους παίχτες της που θα τους χαιρετίσει πολύ ζεστά. Και οι tifosi bianconeri; Στην online ψηφοφορία του JuWorld.net το 58,82% δήλωνει ότι πρέπει να τον υποδεχτούν με χειροκροτήματα ("σε ένα σύλλογο ανίκανων έκανε ό,τι μπορούσε και μας χάρισε και κάποιες όμορφες νίκες"), το 34,81% απαντά: με αδιαφορία και το 6,37% "με αποδοκιμασίες, στη Juventus απέτυχε".

O Blanc με έδιωξε για το καλό μου;
Ε, τότε μάλλον δεν θα θέλει το καλό του Ferrara

Μιλώντας ενόψει του ματς, ο Ranieri λέει ότι η Juventus είναι πάντα επίφοβη (και επικαλείται το ματς με την Inter), αναγνωρίζει ότι η ομάδα είναι γεμάτη τραυματίες αλλά παρατηρεί ότι χτίστηκε για να τα βγάλει πέρα σε τρία μέτωπα και επιπλέον πήρε και τον Candreva και, φυσικά, αφήνει μια αιχμή στον Blanc όταν του θυμίζουν ότι ο πρόεδρος έλεγε ότι τον απομάκρυνε για το καλό του: "ε, τότε μάλλον δεν θα θέλει και τόσο του καλό του Ferrara". Και πώς έφτασε το διαζύγιο; Αυτό, λέει, δεν θέλει να το πει. Ίσως κάποτε γράψει ένα βιβλίο. "Ένας προπονητής, όταν τελειώνει μια σχέση κρατάει μέσα του τα ωραία πράγματα και τα λιγότερο όμορφα. Ακούστηκαν εκδοχές για το αντίο μου αλλά εγώ έχω την άποψη ότι πρέπει να κλείνεις την πόρτα πίσω σου και να φεύγεις ήρεμα. Πληρώνομαι και για να διαχειρίζομαι αυτές τις καταστάσεις. Αν έλεγα την αλήθεια μου, σε τι θα χρησίμευε;", αναρωτιέται αρκούμενος να πει ότι από ένα σημείο και μετά "δεν λειτούργησε, διακόπηκε η χημεία με το σύλλογο. Αν άλλαξε το στυλ Juve; Δεν το ξέρω, εγώ το ήξερα απ' εξω όταν το στυλ Juve το έφτιαχνε η συμπαθητική και σίγουρη φάτσα του Boniperti και ο ίδιος ο Agnelli με τις ατάκες και τις φράσεις του. Ο πρόεδρος Boniperti δεν φαίνεται πια στα media, ο avvocato Agnelli έχει πεθάνει και επομένως εκείνο το στυλ Juve που γνωρίζαμε δεν το εκτιμήσαμε πιά"...

Πλήρης η Roma στο Τορίνο

Πλήρης ανεβαίνει η Roma καθώς επανέρχεται στην αποστολή και ο Totti -μάλιστα, τα δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Ranieri έτοιμο να βάλει Toni, Vucinic και, κάποια στιγμή, και τον Totti. Η αποστολή: Bogdan, Juan, Mexes, Pizarro, Vucinic, Totti, Taddei, Motta, De Rossi, Riise, Perrotta, Cerci, Bertagnoli, Burdisso, Toni, Doni, Brighi, Cassetti, Menez.

Πηγή: Tuttosport, JuWorld.net, asroma.it

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ofeiloume mia sugnomh sto ranieri pou se pragmatika antiksoes sunthikes (polloi traumatismoi,xeirotero tou fetinou ulikou) mas ekane na gelasoume ouk oliges fores!sigoura exei tis euthines tous kai autos se arketa pragmata alla se sxesh me thn fetinh xronia pou mono thlipsh prokalei htan oash!
dimitris thess