Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Μόνη πρώτη πριν το Viareggio η Primavera

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά του Viareggio, η Primavera έπαιξε για το πρωτάθλημα με μια ομάδα που θα συναντήσει και στον Όμιλό της στο τουρνουά, τη Livorno, και έφερε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας όπου, μάλιστα, βρέθηκε να χάνει δυο φορές από την προτελευταία ομάδα... Τα γκολ, ο Esposito με πέναλτυ και ο Terrazzino. Πάντως, η ομάδα του Bruni φεύγει για το Viareggio έχοντας "κλειδώσει" τη μοναχική πρώτη θέση που είχε κατοχυρώσει το Σάββατο νικώντας μέσα στη Siena αν και έπαιζε με 10 παίχτες. Οι μικροί bianconeri έφτασαν σε 4 βαθμούς τη διαφορά από τη Sampdoria που, πάντως, παίζει αύριο το δικό της ματς.
H Samp έχασε, έμεινε η διαφορά των 4 βαθμών

(Update 27/1) Η Sampdoria έχασε εντός έδρας από την Parma με 1-0 και έτσι η ισοπαλία της Juventus με τη Livorno δεν στοίχισε και η διαφορά παρέμεινε στους 4 βαθμούς: 39 βαθμούς η Primavera bianconera έναντι 36 της Sampdoria -και οι δυο με 16 ματς. Στην 3η θέση, με 25 βαθμούς σε 15 ματς, η Empoli που έχασε σήμερα στο γήπεδό της από την Torino με 1-0... Ωσστόσο, η Empoli πρέπει να περιμένει τα παιχνίδια της Fiorentina και της Siena για την 3η αγωνιστική του δευτέρου γύρου -οι viola έχουν επίσης 25 βαθμούς αλλά σε 12 ματς ενώ η Siena έχει 25 σε 14 παιχνίδια...
Την 1η Φεβρουαρίου ξεκινά το Viareggio

Οι μικροί bianconeri θα αναχωρήσουν την Κυριακή για το τουρνουά όπου καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, αυτόν που κέρδισαν πανηγυρικά πέρυσι επικρατώντας με 4-1 στον τελικό επί της Sampdoria (εδώ). Η Primavera τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει την πρώτη της αντίπαλο στο τουρνουά, Legia Warszawa. Στις 3 του μήνα θα αγωνιστεί κατά της Vicenza στην Pontedera και την Παρασκευή, 5 στην Pistoia κατά της Livorno την οποία στο πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με 4-1 στο γήπεδό της.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: