Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ήττα για τη Berretti, ισοπαλία και μοναχική κορυφή για τους Giovanissimi

Ενώ η Primavera έφτανε στον τελικό του Viareggio, η Berretti δεν τα κατάφερνε στη Novara. Κατά της πρωτοπόρου ομάδας της πόλης, οι μικροί bianconeri του Schincaglia έχασαν με ένα καθαρό 3-0. Το επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας με την Pavia σε δυο βδομάδες.

Giovanissimi: 1-1 στο ντέρμπυ

(Update) Μια μέρα πριν το θρίαμβο της Primavera στο Viareggio, οι Giovanissimo Nazionali του Domenico Maggiora διατήρησησαν τα πρωτεία στο πρωτάθλημα: 1-1 στο ντέρμπυ με την Torino που έμεινε 5 βαθμούς πίσω από τους νεαρότατους bianconeri που προηγήθηκαν με πέναλτυ του Mattielo και ισοφαρίστηκαν λίγο μετά. Στους 47 βαθμούς η Juventus, στους 42 η Torino (με ένα παιχνίδι λιγότερο). Το επόμενο ματς στο γήπεδο της Alessandria, προτελευταίας στη βαθμολογία με 3 βαθμούς και 42 γκολ παθητικό (η Juventus έχει σημειώσει 40 γκολ: 2η καλύτερη επίθεση πίσω από τα 46 της τρίτης στη βαθμολογία Genoa).

5-2 των Allievi

Οι Allievi Nazionali επικράτησαν με 5-2 της Canavese. Η ομάδα του Guidoni προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο με τους Huber, De Silvestro και Tazzari. Στην επανάληψη, De Silvestro και Padovan ακύρωσαν την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ανατρέψουν την κατάσταση. Οι "μαθητές" είναι στην 3η θέση με 39 βαθμούς έναντι 44 της Sampdoria και 46 της Torino που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Σε μια βδομάδα η Juventus αγωνίζεται στο γήπεδο της Novara (στο πρώτο γύρο την είχαν κερδίσει με 2-0) που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς.

Πηγή: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: