Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Προπόνηση στο χιόνι

Στο Τορίνο (και στο Vinovo) χιονίζει αλλά ο mister Zaccheroni αποφάσισε να μην αναβάλλει την προπόνηση ενόψει του κρισιμότατου κυριακάτικου παιχνιδιού με τη Genoa (και εκείνου με τον Ajax την άλλη βδομάδα). Μένει να δούμε αν τα καλά νέα από τους τραυματίες θα επιβεβαιωθούν: ο Salihamidzic επιτρέφει και βάζει υποψηφιότητα για τη δεξιά πλευρά, εφόσον αποφασιστεί ο Caceres να οπισθοχωρήσει στην άμυνα των τριών (αφήνοντας τον Cannavaro στον πάγκο) ενώ δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή και ο Marchisio που, πάντως, δείχνει πιθανότερο να επανεμφανιστεί με τον Ajax.

45λεπτο οικογενειακό διπλό

Στη σημερινή προπόνηση δεν υπήρχαν τα παιδιά της Primavera (το απόγευμα αγωνίζεται στο Viareggio) οπότε χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα παιδιά της Berretti ώστε να δημιουργηθούν δυο ενδεκάδες που έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό με Del Piero και Giovinco να σημειώνουν τρία και δυο γκολ αντίστοιχα.
Ο Buffon, που τις δυο προηγούμενες μέρες είχε πυρετό, επανεμφανίσθηκε στο Vinovo αλλά έμεινε στο γυμναστήριο, μαζί με τους Trezeguet και Poulsen. Ξεχωριστό πρόγραμμα για Iaquinta, Cannavaro και Camoranesi.

Πηγές: Juventus.com, La Stampa

Δεν υπάρχουν σχόλια: