Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Επιστρέφει ο Capello;

Το site της "Tuttosport" μεταδίδει μια εντυπωσιακή αδιακρισία που αφορά στο θέμα του προπονητή της επόμενης σεζόν: στην πρώτη θέση παραμένει η υποψηφιότητα του Cesare Prandelli (που ακούγεται και για την Εθνική) ενώ δεν έχει κλείσει η υπόθεση Benitez που στην Ισπανία είναι βέβαιοι ότι θα πει "όχι" στη Real Madrid. Τώρα ακούγεται όμως και το όνομα του Fabio Capello που μετά το Μουντιάλ θα μπορούσε να αφήσει την Αγγλία.

Συνδέεται με την ενεργοποίηση του Andrea Agnelli

(Update 1/3) Στην έντυπη έκδοσή της η εφημερίδα θυμίζει ότι το 2006, με το ξέσπασμα της calciopoli, ο Carlo Sant' Albano (δεξί χέρι του John Elkann) είχε προτείνει στον Capello ένα ρόλο μάνατζερ αγγλικού τύπου και συνδέει την τυχόν επάνοδό του με την εμπλοκή του Andrea Agnelli στα διοικητικά του συλλόγου, θυμίζοντας τη σύνεσή του με τον Antonio Giraudo που κατοικοεδρεύει στο Λονδίνο και έχει αποκαλυφθεί ότι ενεργοποιείται με στόχο την ενεργοποίηση του γιού του Umberto Agnelli και την αλλαγή ισορροπιών στην Οικογένεια (εδώ).

"Ναι" των tifosi

Σε online ψηφοφορία στο JuWorld.net, που είναι σε εξέλιξη, το 69,70% απαντά "ναι" στον Capello, το 12.12% λέει "όχι" αναγνωρίζοντάς τον ως εξαιρετικό τεχνικό "αλλά δεν του συγχωρούμε την προδοσία" και το 18,18% λέει "όχι, δεν με ενδιαφέρει τι έκανε το 2006 αλλά προτιμώ άλλους προπονητές".

Πηγή: Tuttosport

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O nistikos karvelia oneireuetai!!!!
Fate zacceronides,ferrares kai ranierides sta moutra giati oi anikanoi pou dioikoun den exoun thn gnosh kai thn magkia na sou feroun tipota megalo!mporei na fainomai pesimistis alla ksexaste thn juve pou kserate!o capello oute na mas ftusei pleon!
dimitris thess

Ανώνυμος είπε...

Για βάστα ρε φίλε... Ο Καπέλο δε θέλει να μας φτύσει; Αυτός που έλεγε θα εμίων και έφυγε πριν βγει η απόφαση;;;;; Δεν είσαι πεσιμιστής, εκτός τόπου και χρόνου είσαι...

Ανώνυμος είπε...

Ayto pou les leo oti mas exei xesmenous!diavaze kalutera ti leo ellinika milao!

Ανώνυμος είπε...

Βασικά αν μιλάς ελληνικά, γράφε και ελληνικά (έλεος με αυτά τα greeklish σας). Και σημαντικότερο όλων, το θέμα είναι εάν ο Καπέλο ως άνθρωπος (και όχι ως προπονητής) είναι ικανός να φτύσει τη Γιουβέντους. Ως προπονητής φυσικά και είναι καλύτερος κάθε Ρανιέρι, Τζκερόνι αλλά ως άνθρωπος, όπως τον μάθαμε όλοι εμείς μέσα από το ποδόσφαιρο, είναι ένα πατσαβούρι και μισό.

Ανώνυμος είπε...

Η απαιτηση σου/παρακληση σου για ελληνικα κατανοητη και σεβαστη!τον θυμαμαι αδερφε και γω το 2006 να βγαινει απο τους πρωτους μαζι με ζλαταν και κανναβαρο (τι ειρωνια) να δηλωνουν πρωτοι οτι θα μεινουν αλλα ηταν πρωτοι που φυγανε!κανενας σαν ανθρωπος δεν μπορει να φτυσει την γιουβε γιατι ολοι μπροστα της ειναι σκουλικια!να σου πω την αποψη μου δεν τον θελω να γυρισει οπως και τον κανναβαρο δεν ηθελα!πρωτη επιλογη για μενα πραντελι αλλα δυστυχως οι ανθρωποι που διοικουν την γιουβε αυτοι την στιγμη ειναι παντελως ανικανοι!
δημητρης-θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το δημοσίευμα, πάντως, συνδέει την πιθανότητα επιστροφής του Capello με την αλλαγλη ισορροπιών στην κουρφή της Οικογένειας και την επάνοδο στην εξουσία του κλάδου που εκπροσωπεί ο Andrea Agnelli -o Capello έφυγε όταν ανέλαβε ο κλάδος των Elkann. Τo διευκρινίζω χωρίς να έχω καμιά διάθεση να του βρω δικαιολογητικά για τον τρόπο που έφυγε (veramente disgustoso).

Προφανώς ο Capello είναι καλός προπονητής αλλά με μας πήρε μόνο δυο scudetti με μια super ομάδα την οποία δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Champions League. Προτιμώ άλλον και πρώτα πρώτα, θα συμφωνήσω με το Δημήτρη, θα έβλεπα τον Prandelli.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Δημήτρη, γεια σου Passione Bianconera. Σεβαστές οι απόψεις οι δικές σας. Αυτό που προσπαθώ να πω παιδιά από το πρώτο μου μήνυμα είναι ότι επειδή η ομάδα βρίσκεται σε δύσολη κατάσταση, δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάμε. Ούτε Καπέλο, ούτε Καναβάρο φυσικά. Περήφανοι ήμασταν στον υποβιβασμό, περήφανοι και τώρα στα δύσκολα.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αυτό το "περήφανοι πάντα" το θεωρώ αυτονόητο. Και νομίζω ότι από εκεί πρέπει να ξεκινάμε όλοι μας.

Όσο για τον Capello, δεν μου άρεσε τότε, δεν μου αρέσει και τώρα. Θεωρώντας ότι ανήκει στην πεντάδα-δεκάδα των καλύτερων, δεν με τρελαίνει το παιχνίδι του, η προσέγγισή του, τα αποτελέσματα που έφερε με μας στην Ευρώπη. Δεν θα κολλήσω, όμως, στον τρόπο που έφυγε ούτε θα θεωρήσω αποτυχία την άφιξή του που απ' ότι καταλαβαίνω, συνδέεται με νέες ισορροπίες και επομένως δεν υπάρχει θέμα αν ο Capello "μας φτύνει" ή μας θέλει ή δεν μας θέλει. Ο Capello κάνει business, χοντρές business, αυτό τον διακρίνει. Αν του δώσουν εξουσία και λεφτά θα πει "ναι" σε οποιονδήποτε...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το "Sovietski sport" γράφει ότι ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον Capello στο Λονδίνο, στο περιθώριο του ματς ανάμεσα σε Chelsea και Manchester City και ξεκίνησε συζήτηση μαζί του για να αναλάβει τη Ρωσία από τον Ιούνιο, οπότε θα φύγει ο Hiddink...