Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Viareggio, στα ημιτελικά η Primavera εναντίον της Atalanta: 1-0 τη Sassuolo

Με ένα γκολ του Belcastro, όπως είχε γίνει και στο πρωτάθλημα, η Primavera λύγισε τη Sassuolo και πέταξε στα ημιτελικά του 62ου Viareggio όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Atalanta, νικήτρια της αναμέτρησης με την περυσινή πρωταθλήτρια Palermo στην παράταση με 1-0.
Μετά τον αποκλεισμό των Inter, Milan, Roma, Genoa, στον προηγούμενο γύρο, άλλη μια "μεγάλη", η Torino αποκλείστηκε, σήμερα: έχασε 3-1 στα πέναλτυ από την Αντιπροσωπευτική της Serie D που θα αναμετρηθεί στον άλλο ημιτελικό με την Empoli η οποία απέκλεισε τη Fiorentina, άλλο "φαβορί" του τουρνουά, νικώντας την με 2-1.
Η Primavera ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 4' σκόραρε με τον Ciro Immobile, πρώτο σκόρερ του τουρνουά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όμως, στο 29' ο νεαρός Immobile, αποφεύγοντας την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα τροφοδότησε τον Belcastro που έγραψε το 1-0 που στο δεύτερο μέρος έχασε άλλες δυο ευκαιρίες: στη μία απέκρουσε ο τερματοφύλακας ένας σουτ από τα 40 μ., στην άλλη το σουτ του αποκρούστηκε στη γραμμή...
Η ομάδα της νέας νίκης: Pinsoglio, Bamba, Alcibiade, De Paola, Crivello, Giandonato (81' Pirrotta), Marrone, Esposito, Yago (56' Boniperti), Belcastro, Immobile (73' Libertazzi). Αναπληρωματικοί: Kirev, Romano, Silvestri, Ferrero, Serino, Giuseppe Giovinco, Fischnaller.
Την ικανοποίηση του συλλόγου εξέφρασε ο Pessotto ενώ και ο Luciano Bruni, προπονητής της Primavera έδωσε συγχαρητήρια στους μικρούς bianconeri που κατάφεραν να προσαρμοστούν στο πολύ κακό γήπεδο και να πάρουν άλλη μια πολύτιμη νίκη.
Οι φίλαθλοι θέλουν Immobile αντί για Amauri...

To 69,06 % όσων απάντησαν σε online ψηφοφορία του JuWorld.Net θεωρεί ότι ο Immobile θα έπρεπε να αντικαταστήσει από το 1' τον Amauri στην Πρώτη ομάδα. "Όχι, δεν έχει ακόμα τη σωστή εμπειρία και κινδυνεύει να καεί", απάντησε το 30,94 %.
Η πορεία της Atalanta, ομάδας που απέκλεισε την Inter

Η Atalanta έφτασε στα ημιτελικά πετυχαίνοντας 2 νίκες (3-2 την Anderlecht, 1-0 την Pakhtakor F.C.) και 1 ισοπαλία (0-0 με τη Lazio) στη φάση των Ομίλων ενώ στη φάση των "16" ήταν αυτή που απέκλεισε την Inter 5-3 στα πέναλτυ. Άλλωστε, οι bergamaschi είχαν κερδίσει την Inter και στο πρωτάθλημα (με 2-1) όπου βρίσκονται επικεφαλής του Ομίλου Β με 33 βαθμούς μαζί με τη Milan.

Πηγές: Juventus.com, torneoviareggio.it, Tuttosport, JuWorld.net, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: