Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Viareggio: τριάρα του Immobile και η Primavera στα προημιτελικά όπου θα συναντήσει την Πέμπτη τη Sassuolo

Με τρία γκολ του Ciro Immobile, που έτσι έφτασε στα 6, η Juventus προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του 62ου Viareggio Cup νικώντας 3-1 την Cesena. (update) Τo βράδυ έγινε η κλήρωση από την οποία βγήκε ότι αντίπαλος της Juventus στο παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη θα είναι η Sassuolo, ομάδα του ίδιου Ομίλου στο πρωτάθλημα με την Primavera που καταλαμβάνει την 10η θέση με 18 βαθμούς έναντι των 39 της ομάδας του Bruni... Στο πρωτάθλημα η Primavera κέρδισε τη Sassuolo τον Οκτώβριο στο Τορίνο με 1-0 (γκολ του Belcastro) και μετά την επιστροφή από το Viareggio αυτή θα είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τα άλλα ζευγάρια είναι: Atalanta-Palermo, Fiorentina-Empoli και Torino-Αντιπροσωπευτική Serie D.
Οι μικροί bianconeri, στους οποίους επέστρεψαν ο Marrone και ο Giandonato τους οποίους είχε πάρει ο Zaccheroni στην Πρώτη Ομάδα, προηγήθηκαν 1-0 στο ημίχρονο με τον Immobile (στο 38' από μπαλιά του Yago), ισοφαρίστηκαν από την Cesena μόλις 4' μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους αλλά πήραν τη νίκη με δυο γκολ του Immobile, στο 60' (από κόρνερ του Yago) και στο 71' με πέναλτυ που καταλογίσθηκε υπέρ του Yago. Με τα τρία σημερινά γκολ ο Immobile βρίσξεται στην κορθφή των σκόρερ του Viareggio Cup με 6 γκολ μαζί με τον Beretta της Milan που όμως αποκλείστηκε και δεν συνεχίζει...
Η ομάδα που κατέβηκε σήμερα στο γήπεδο: Pinsoglio, Bamba, Alcibiade, De Paola, Serino, Giandonato, Marrone, Esposito (76' Boniperti), Yago (82' Fischnaller), Belcastro, Immobile (86' Libertazzi). Αναπληρωματικοί: Kirev, Romano, Silvestri, Ferrero, Crivello, Giuseppe Giovinco.
Αποκλείστηκαν Inter, Milan, Genoa, Roma

Έξω από την επόμενη φάση έμειναν δυο από τα θεωρούμενα, μαζί με τη Juventus, φαβορί: η Inter και η Milan αλλά και η Genoa που αποκλείστηκε από την Αντιπροσωπευτική της Serie D, όπως και η Roma που αποκλείστηκε από την Empoli. Αναλυτικά:

Reggina-Palermo 4-5 μετά τα πέναλτυ
Inter-Atalanta 3-5 μετά τα πέναλτυ
Torino-Milan 1-0
Genoa-Αντιπροσωπευτική Serie D 1-2
Fiorentina-Club National 7-6 μετά τα πέναλτυ
Napoli-Sassuolo 4-5 μετά τα πέναλτυ
Empoli-Roma 3-1 μετά τα πέναλτυ

Bruni: Cesena και Sassuolo, ομάδας που κερδίζεις δύσκολα

(Update 2) Στην πρώτη φάση του Viareggio, στη φάση των Ομίλων η Sassuolo νίκησε Pergocrema (3-1) και Spartak Mosca (1-0) αλλά έχασε 6-0 από την Palermo και προκρίθηκε ως καλύτερη 2η. Ωστόσο για τον προπονητή της Primavera, Luciano Bruni παραμένει "ένας αντίπαλος που τον νικάς δύσκολα, όπως έγιεν στο campionato". Μάλιστα, ο Bruni είπε ότι δεν υπολογίζει την καθαρή ήττα της από την περυσινή πρωταθλήτρια Palermo αλλά τη "σέβεται" αφού απέκλεισε τη Napoli. "Έχω εμπιστοσύνη γιατί τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και ανταποκρίνονται όλοι καλά", είπε.
Όσον αφορά το σημερινή ματς με την Cesena, o Bruni αναγνώρισε πως "δεν καταφέραμε να παίξουμνε σπουδαίο παιχνίδι αλλά κυρίως χάρη στην απόδοσή τους. Βρήκαμε απέναντί μας μια ομάδα οργανωμένη που ήδη είχε δυσκολέψει τη Fiorentina. Επιπλέον, ούτε το γήπεδο μας διευκόλυνε αλλά τα παιδιά ήταν σπουδαία, κυρίως στο να ξαναπάρουν το προβάδισμα μετά την ισοφάριση. Στο 2-1 ξεμπλοκάρανε και πήγαν καλύτερα"

Πηγές: Juventus.com, torneoviareggio.it, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: