Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

11-0 οι Allievi Nazionali

Μετά την Primavera και την Berretti χθες (εδώ), σειρά των Allievi Nazionali και των Giovanissimi Professionisti να κατέβουν στο γήπεδο σήμερα προκαλώντας μας ανάμικτα συναισθήματα. Οι Allievi Nazionali πέτυχαν να ανεβάσουν την επιθετική τους γραμμή στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 73 γκολ (9 περισσότερα από τη 2η Sampdoria και... 29 περισσότερο από το πρωτοπόρο Torino) νικώντας με το αστρονομικό... 11-0 την ουραγό Villacidrese: τρία γκολ από τον De Silvestri, από δυο Borretaz, Tazzari, Ruggiero, ένα γκολ ο Azzalin και ένα αυτογκόλ.
Η ομάδα του Guidoni, που την επόμενη αγωνιστική έχει το ντέρμπυ με το Torino, παραμένει 3η, 7 βαθμούς από τους granata και 5 από τη Sampdoria. Διαφορές που σε επτά μέρες έχει την ευκαιρία να μειώσει.

4-0 από τη Genoa οι Giovanissimi

Μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής που τους στέρησε τη μοναχική πρωτοκαθεδρία, νέο (και χειρότερο) στραβοπάτημα για τους Giovanissimi Professionisti: η ομάδα του Maggiora έχασε 4-0 στη Genoa, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη του Torino με 1-0 επί της Novara επέτρεψε στους granata να αυξήσουν σε 3 βαθμούς τη διαφορά: 57 βαθμούς έναντι 54 των bianconeri. Στην 3η θέση με 50 βαθμούς η Genoa... Την επόμενη αγωνιστική οι "νεότατοι επαγγελματίες" υποδέχονται την 11η στη βαθμολογία Pro Vercelli και θα ελπίζει σε στραβοπάτημα του Torino που παίζει εκτός έδρας με την 8η στη βαθμολογία Varese...

Πηγή: zonacalcio.it, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: