Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Αχ, τι χάσαμε...

Όσο συνεχίζονται τα στραβοπατήματα της Inter (3-1 χθες βράδυ από την Catania παρ' ότι οι nerazzurri προηγήθηκαν στο 54' [1]) τόσο περισσότερο γίνεται κατανοητό τι ευκαιρίες κλώτσησε φέτος η Juve μας... Τώρα το δώρο μπορεί να το εκμεταλλευτούν η Milan (αν νικήσει την Κυριακή την Chievo θα φτάσει ένα βαθμό πίσω από την ομάδα των Moratti) και η Roma που μπορεί, νικώντας στο Livorno, να φτάσει 4 βαθμούς από την κορυφή έχοντας να παίξει και ένα ματς με τους nerazzurri. Κρίμα, Juve!

[1] Η Inter είχε ξαναχάσει στην Catania, με 2-0, στις 4 Ιουνίου 1961 -η ήττα αυτή παρέδιδε και μαθηματικά το scudetto στη Juve που λίγες μέρες μετά έπαιζε το χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, πια, ματς με Inter που κέρδισε με 9-1 αφού οι nerazzurri, διαμαρτυρόμενοι για την επανάληψη του ματς που είχε διακοπεί, έβαλαν τους πιτσιρικάδες (εδώ)... Γενικώς, η Inter είχε να χάσει από τους etnei από τις 20 Φεβρουαρίου 1966: 1-0 απευθείας από χτύπημα κόρνερ που δεν ήταν αρκετό για να γλυτώσει η Catania τον υποβιβασμό...

Πηγή: Tuttosport

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ferrara tha leme kai tha klaime!!!!!mas katestrepse!!!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ωραίο! Αλλά στην πραγματικότητα, ευθύνονται όσοι έκαναν την επιλογή τον Ιούνιο και δεν την άλλαξαν εγκαίρως (ή δεν τον στήριξαν όταν και όπως έπρεπε, αν έκριναν οτι εκεί ήταν το πρόβλημα). Το λέω, χωρίς να μειώνω καθόλου τις ευθύνες του ίδιου του Ciro.