Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Juventus-Atalanta 2-1 με Del Piero και F.Melo σε άσιστ του capitano

Το είπε -"δεν παραιτούμαι"- και το έκανε ο capitano: άνοιξε το σκορ, έδωσε και την άσιστ για μια δύσκολη νίκη...

Τα γκολ των δυο και οι ευκαιρίες της Atalanta...

JUVENTUS-ATALANTA 2-1
Τέρματα: 30' Del Piero, 82' F.Melo - 45' Amoruso
Κίτρινες κάρτες: 39' Zebina, 91' Giovinco (J) - 29' De Ascentis, 60' Peluso (A)
Διαιτητής: Andrea Gervasoni (Mantova). Επόπτες: Massimiliano Grilli, Massimiliano Rosi. Τέταρτος διαιτητής: Riccardo Pinzani.

JUVENTUS: 13 Manninger, 15 Zebina, 33 Legrottaglie, 5 Cannavaro, 6 Grosso, 26 Candreva (58' 4 F.Melo), 22 Sissoko, 8 Marchisio, 28 Diego (34' 20 Giovinco), 17 Trezeguet (71' 11 Amauri), 10 Del Piero. Αναπληρωματικοί: 41 Pinsoglio, 21 Grygera, 39 Marrone, 27 Paolucci.
Προπονητής: Alberto Zaccheroni.
ATALANTA: 1 Consigli, 8 Garics, 77 Bianco, 5 Manfredini, 13 Peluso (84' 74 Volpi), 79 Ferreira Pinto (87' 70 Ceravolo), 22 Padoin, 15 De Ascentis, 20 Valdes, 9 Amoruso, 90 Tiribocchi. Αναπληρωματικοί: 32 Coppola, 4 Capelli, 21 Radovanovic, 18 Caserta, 38 Gabbiadini.
Προπονητής: Bortolo Mutti.
Del Piero: δεν λυθήκαν τα προβλήματά μας
αλλά πήραμε μια νίκη που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε

"Θέλαμε να νικήσουμε πάση θυσία, ακόμα και υποφέροντας. Είμαι ικανοποιημένος που το γκολ μου μας χρησίμεψε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορώ να πω ότι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα αλλά είναι μια νίκη που μας δίνει ενθουσιασμό. Ο στόχος της 4ης θέσης περνούσε και από αυτό το παιχνίδι και το να την έχουμε κερδίσει μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε", είπε ο capitano.

Η αντίδραση Del Piero, Bettega για τις υπερβολές κάποιων tifosi, εδώ
Bettega: να ξαναβρούμε τη φυσική μας
κατάσταση, τους τραυματίες και τους φιλάθλους μας


Στην αντίδραση των φιλάθλων αναφέρθηκε ο Roberto Bettega: "η αμφισβήτηση εκδήλώθηκε έξω από το γήπεδο. Όποιος ήταν στις εξέδρες συμπεριφέρθηκε σωστά αλλά έδειξε και ότι μπορεί να βοηθά την ομάδα όποτε χρειάστηκε. Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν κάνουμε μια μεγάλη χρονιά, ακόμα και αυτή η χρονιά δεν μπορεί να κρύψει τα προβλήματα. Τώρα θέλουμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους φιλάθλους μας, μαζί με τη φυσική κατάσταση και τους τραυματίες. Και σήμερα είχαμε τόσους απόντες αλλά δεν είναι σωστό να τους επικαλούμαστε για να μην μειώσουμε την αξία της προσπάθειας των παρόντων. Τώρα θα έχουμε τρόπο να δουλέψουμε με μεγαλυτερη ηρεμία αφού δεν θα έχουμε πια υποχρεώσεις μέσα στη βδομάδα".

Zaccheroni: ήρθε μια σωστή αντίδραση

"Περίμενα μια αντίδραση και ήρθε", είπε ο Zaccheroni που σημείωσε πως η ομάδα έδωσε ό,τι είχε "και ίσως και παραπάνω και πήρε τρεις θεμελιώδεις βαθμούς. Αυτή τη στιγμή, με αυτή την όχι ευχάριστη βαθμολογία, το πιο σημαντικό είναι να ξαναβρούμε τους τραυματίες", είπε και τόνισε ξανά πως το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η έλλειψη φυσικής κατάστασης που επιδεινώθηκε με τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα για το Europa League.

F.Melo: αφιερώνω το γκολ της νίκης

στην οικογένειά μου και στους φιλάθλους


"Χαρούμενος που το γκολ του χρησίμεψε για να δώσει τη νίκη", δήλωσε ο F.Melo και το αφιέρωσε στην οικογένειά του και στους φιλάθλους: "ξέρω ότι στο παιχνίδι με τη Siena έκανα λάθος να αντιδράσω εναντίον τους αλλά είμαστε σε δυσκολία και είχαμε ανάγκη την υποστήριξη", είπε και έπλεξε το εγκώμιο του mister που άλλαξε το σύστημα παιχνιδιού.
Θύμα επίθεσης ο Zebina,
η αστυνομία εντόπισε αυτόν που τον χτύπησε


Ο Zebina σημείωσε ότι η ομάδα έδειξε ότι υπάρχει και ότι μπορεί να κοιτάζει με εμπιστοσύνη το μέλλον. Όσον αφορά την επίθεση που δέχτηκε το πρωί έξω από το ξενοδοχείο (η αστυνομία εντόπισε αυτόν που τον χτύπησε), ο Γάλλος επανέλαβε ότι αυτά είναι πανευρωπαϊκά φαινόμενα εξτρεμιστικών ομάδων με ρατσιστικές αντιλήψεις.
Legrottaglie: να παίζουμε πιο ψηλά

Ο Legrottaglie τόνισε ότι ο στόχος της εξόδου στο Champions League είναι ακόμα στο χέρι της ομάδας και εκτίμησε ότι αν η ομάδα έπαιζε πιο ψηλά, όπως επί Ranieri, θα διέτρεχε λιγότερους κινδύνους.

10 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Αν δεν είχαμε και τον Αλέκο τι θα κάναμε σαν ομάδα; Ειλικρινά όμως... Αυτό μόνο.

Για την επίθεση στον Zebina δικαιολογώ ΑΠΟΛΥΤΑ την αντίδραση του φιλάθλου μας. Ήταν παρατραβηγμένη απλά. Αλλά, για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή (Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ) συμφωνώ και επαυξάνω μάλιστα. Θέλω να είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα φύγει το καλοκαίρι.

Καλό βράδυ σε όλους..

Παναγιώτης είπε...

... Και κάτι ακόμα: Ο Deshamps κατέκτησε το κύπελλο Γαλλίας με την Μαρσέιγ η οποία τα πάει περίφημα φέτος. Ο πρώτος τίτλος της μετά το 1993 και το Champions League... Δεν μας έκανε όμως.

Επίσης, ο Miccoli βάζει το ένα γκολ πίσω από το άλλο και κάνει τρελή χρονιά. Πάει το Παλέρμο για Champions League. Γιατί άραγε έφυγε από εμάς; Δεν μας έκανε;

Είναι και πολλά άλλα που θα ήθελα να αναφέρω αλλά... αφήστε τα να πάνε στον διάολο.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το γεγονός ότι ανεμίζουμε την ίδια σημαία και φοράμε τα σύμβολα της ίδιας Juventus, δεν με κάνει να νιώθω ΤΙΠΟΤΕ κοινό με οποιονδήποτε σηκώνει χέρι σε οποιονδήποτε, πόσο μάλλον σε παίχτη της ομάδας, όποιος και αν είναι, ότι και αν κάνει: τα λόγια είναι υπεραρκετά.

P.S. O Deschamps, όπως και ο Ranieri, έφυγαν γιατί είχαν διαφορετική προσέγγιση από την διοίκηση σε θέματα μεταγραφών -αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου δύσκολο να αποδειχθεί ότι είχαν δίκαιο.
Ο Miccoli απομακρύνθηκε από την προηγούμενη διοίκηση και το γεγονός ότι πάει καλά στο Palermo δεν με κάνει να τον κλαίω: και ο Amauri πήγαινε κααλά στη Σικελία...

Ανώνυμος είπε...

μαυρα χαλια ημασταν παλι!ενα σωρο φασεις μας εκανε η αταλαντα(!!!) μεστην εδρα μας!
οσο για τις δηλωσεις του τυπου να βρουμε τους τραυματιες μας και τετοιες αηδιες ειναι απλως γελοιες!παραμενουμε μακραν η χειροτερη ομαδα απο οσες διεκδικουν ευρωπη και τσαμπιονς λιγκ!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Άσε, Δημήτρη, που, για να τα λέμε όλα, υπήρχε και ένα πέναλτυ υπέρ της Atalanta (το έκανε ο Melo εκεί προς το τέλος) που δεν σφυρίχτηκε...

Στο επόμενο ματς, στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι και η Udinese εμφανίζεται ψόφια στο δεύτερο ημίχρονο... Για τα επόμενα, βλέπουμε...

Ανώνυμος είπε...

Στο επόμενο ματς, στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι και η Udinese εμφανίζεται ψόφια στο δεύτερο ημίχρονο.

Katalava file mou!tuflos-monofthalmos to paixnidi me udinese!

Oso gia tis sfaliares pou pesan prepei na ksekinhsoun apo ton blanc kai na sunexistoun me secco!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αν εννοείς ότι οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν εκεί που ανήκουν, ψηλά, έχεις δίκαιο. Αν εννοείς να πέσουν πραγνματικές σφαλιάρες, διαφωνώ!

Ανώνυμος είπε...

O neos zidane(ti xioumor thee mou) duo vdomades ekso leei o skatosport!theloun na vroune kai traumaties piso.......
dimitris thes

Un Gobbo ad Atene είπε...

Περιμένω την επίσημη ανακοίνωση για το νεο ...Platini (το θυμάσαι και αυτό;)

Ανώνυμος είπε...

Ksexniountai auta....???