Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Μάνατζερ για τον πάγκο θέλει η Juventus

Ο Prandelli ανακοίνωσε ότι μένει στη Fiorentina κανονικά ως το 2011...
Την πρόθεση της εταιρείας να βάλει έναν μάνατζερ στον πάγκο του συλλόγου προδιαγράφει σημερινό δημοσίευμα της "Stampa", εφημερίδας της Οικογένειας: "στη λίστα βρίσκονται έμπειροι προπονητές, με διεθνή οπτική", αναφέρει τονίζοντας ότι προτιμώνται άνθρωποι που έχουν δείξει ικανότητα να βρίσκουν και να επιλέγουν τους παίχτες που θα κάνουν την διαφορά. "Εκτός από το να τη διαχειριστεί, ο προπονητής θα πρέπει να συνεργαστεί για να χτίσει την ομάδα ψαρεύοντας κόσμο στον οποίο να στοιχηματίσει αλλά και το φαινόμενο που θα συμβάλλει για να "καούν" οι ανατγωνιστές", αναφέρει το δημοσίευμα επιμένοντας ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να επανεπενδύσει για το χτίσιμο της ομάδας.

Βenitez, Mancini, Capello, Prandelli

Σε αυτό το πλαίσιο, το δημοσίευμα της "Stampa" κατονομάζει ως υποψήφιους:
  • τον 50χρονο Rafa Benitez με τον οποίο είχαν γίνει ήδη επαφές τον Ιανουάριο και που δεν φαίνεται να νιώθει πιά ότι μπορεί να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα στο Λίβερπουλ λόγω και των χρεών της Liverpool. Βέβαια, ο Ισπανός θα χρειαστεί λεφτά για να μπορέσει να χτίσει μια ομάδα στα μέτρα του που να μπορέσει να γίνει πρωταγωνίστρια σε Ιταλία και Ευρώπη.
  • τον Roberto Mancini στον οποίο πιστώνεται ότι ανακάλυψε τον Maicon. Έχει συμβόλαιο με τη Manchester City αλλά ο σεϊχης-ιδιοκτήτης της ομάδας σκέφτεται τον Mourinho και επιπλέον στο συμβόλαιο του Mancini (ως το 2013) υπάρχει ρήτρα σύμφωνα με την οποία οι δυο πλευρές μπορούν να χωρίσουν στο τέλος κάθε σεζόν. Το δημοσίευμα μεταφέρει εκμυστηρεύσεις φίλων του Mancini που τον δείχνουν πρόθυμο: "να καθίσει στον πάγκο της Juventus είναι σαν να πάει στη Manchester United ή στη Real Madrid".
  • τον Fabio Capello που όμως ζητά 8 εκ. το χρόνο
  • τον Cesare Prandelli που όμως θεωρείται καλός στο γήπεδο αλλά όχι τόσο αποτελεσματικός ως μάνατζερ και ο οποίος, όπως σημειώνει η "Stampa", δεν έχει συμφωνήσει με τη Juventus όπως κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί. (update) Αντίθετα, το "Tuttosport", τον βλέπει πολύ κοντά στη Juventus και μάλιστα ονοματίζει και μεταγραφικούς στοχους για τα άκρα: Vargas, Drenthe αλλά και Van der Wiel και Kolarov και Gilardino στην επίθεση. Να σημειωθεί ότι η εφημερίδα της Ρώμης του ίδιου Ομίλου, "Corriere dello Sport" υποστηρίζει ότι το αφεντικό της Fiorentina, Diego Della Valle πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα την αποχώρησή του -(update 2) κάτι που συνέβη το απόγευμα. Ωστόσο, ο Prandelli ανακοίνωσε στο site της Fiorentina ότι " μένει χωρίςαμφιβολίες, σεβόμενος έτσι το συμβόλαιο που τον δένει με το σύλλογο viola" ως το 2011.
Σε αυτό το σημείο να επισημανθεί ότι σε κυριακάτικη συνέντευξή του ο Moggi, κράτησε ζεστό και το όνομα του Allegri υπό μια αίρεση: να υπάρξει μια δυνατή διοίκηση που θα διασφαλίσει τη δουλειά του. (update) Το "Tuttosport" αναφέρει ότι το όνομα του Allegri ακούστηκε έντονα χθες στη Juventus αλλά ανεπισήμως διαψεύστηκε εξίσου έντονα τόσο στο Τορίνο όσο και στο Cagliari.

Αναζητείται η αιτία των τραυματισμών

Παράλληλα, στη Juventus ψάχνουν όλους τους παράγοντες που μπορεί να επέδρασαν στον υψηλότατο μέσο όρο τραυματισμών: την κατάσταησ των γηπέδων του Vinovo, τους γυνναστές (που άλλαξαν τρεις φορές, όμως), το ιατρικό τιμ, που επίσης άλλαξε...

Πηγές: La Stampa, Tuttosport, Corriere dello Sport, TMW

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακομα ψαχνουν τις αιτιες τραυματισμου??αυτο θα πει οργανωμενο σωματειο!!!!καντε Ε.Δ.Ε!!!!ΖΩΑ!!!!

Το αλλο το κουφο τωρα¨:σκεφτονται λεει τον μαντσινι επειδη ανακαλυψε τον μαικον!!!!ακου λογο ρε φιλε....

Και τελος :μην μειωνεται αλλο την γιουβεντους λεγοντας οτι ενδιαφερεται για τον ντρεντε!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!
δημητρης θες

Παναγιώτης είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω και στα τρία σημεία που τονίζεις φίλε Δημήτρη. Από εκεί και πέρα θέλω να πιστεύω πως θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση με τον Prandelli. Να πω την αμαρτία μου θα ήθελα τον Capello γιατί τον θεωρώ τον καλύτερο από όσους αναφέρονται αλλά... δύσκολη περίπτωση για πολλούς λόγους. Για να δούμε τι θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Παναγιωτη σημερα παντως ολα τα site εχουν λυσσαξει να μιλανε για συμφωνια για αλεκρι!!!!!!
Γερο στομαχι απο ολους μας με αυτα που θα δουμε....
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πάντως, τo "Tuttosport" που προβάλλει την πιθανότητα Allegri επισημαίνει ότι διαψεύδεται τόσο από τη Juve όσο και από την Cagliari.

Krike The Best είπε...

Απο αυτους που ακογουνται σιγουρα προτιμω τον Prandelli...Ο Capello οτι ηταν να δωσει νομιζω το εδωσε δεν ειναι καιρος για πισωγυρισματα...μην ξεχναμε και τον τροπο και τον χρονο που εφυγε απο την ομαδα...Οσο για τον Drenthe που αναφερθηκε ο δημητρης μια χαρα παικτης ειναι αλλο που δεν εχει πιασει στην Real.αλλωστε και ο caseres δεν επιασε στην Barca αλλα στην Juve μια χαρα τα παει...

bianconero78 είπε...

πιστευω οτι χρειαζεται προπονητης που να μπορει να σηκωσει το βαρος της φανελας αλλα και στις πρωτες στραβες να του δωσει ευκαιριες ο κοσμος λογω του βιογραφικου του.Αυτοι που ακουστηκαν απο ιταλια θα ναι παλι μια ζαρια και οτι βγει και μπορει να βαλουν και τα κλαματα απο την πιεση