Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ohimè...

Καλό το νέο γήπεδο, καλός (τι να πούμε δηλαδή;) και οι στόχος της εξόδου στο Champions League αλλά το θέμα είναι ποιά ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη και, από το 2011, στο νέο γήπεδο. Υπάρχει κανείς στο σύλλογο που να είδε το Arsenal-Barcelona (2-2, για την ιστορία) και να μπόρεσε να συνειδητοποιήσει πόσα πιτσιρίκια σε όλο τον κόσμο, που τώρα επιλέγουν ομάδα, χάνουμε όσο συνεχίζουμε να απέχουμε έτη φωτός από αυτό το ποδόσφαιρο, από το ποδόσφαιρο (σκέτα);

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sosti paratirisi... :(

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά και η "οικονομικά υγιής εταιρεία" για την οποία περηφανεύεται ο Blanc, θα πάψει να είναι "οικονομικά υγιής" αν δεν μπει νέο αίμα, δεν αγοράζει μπλουζάκια, δεν κάνει συνδρομές, δεν πάει στο γήπεδο...

bianconero78 είπε...

Εμεις ειμαστε η Ιταλια και εμεις θα ξαναγινουμε η Ευρωπη.Στην μπαρτσα επρεπε να περασουν 100 χρονια για να κανει ομαδα και στην αρσεναλ αλλα τοσα.Σημαντικο κομματι για ολους ο προπονητης,απο εκει ξεκινουν ολα γι αυτο θελει μελετη και οχι ζαριες.το δευτερο ειναι το τμημα σκαουτινγκ.και στα 2 ειμαστε πισω αλλα για την ωρα...JUVE να σαι και μην φοβασαι!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ιστορικά, η Barcelona βρίσκεται ακριβώς πίσω μας (και εμείς στη 2η θέση, πίσω από τη Real) στην κατάταξη των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων του 20ου αιώνα -δες εδώ H Arsenal είναι 31η.

Πέραν της ιστορίας, που μας ανήκει, υπάρχει και το σήμερα και εκεί υστερούμε και, ακριβώς εππειδή είμαστε η Juve, πρέπει να το ξανακατακτήσουμε άμεσα.