Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Παίζοντας με δέκα παίχτες από το 19', η Primavera προηγήθηκε δυο φορές στο Cagliari και τελικά 2-2...

Ένα 24ωρο πριν το παιχνίδι των πρώτων ομάδων, Cagliari και Juventus συναντήθηκαν στη Σαρδηνία για το πρωτάθλημα Primavera: 2-2, που αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα των μικρών bianconeri -τα παιδιά του Bruni κατάφεραν δυο φορές να προηγηθούν (με γκολ των Esposito και Serino) παρ' ότι έπαιζαν με δέκα παίχτες από το 19', όταν αποβλήθηκε ο Silvestri (φάουλ ως τελευταίος αμυντικός), γεγονός που επέτρεψε στους γηπεδούχους τελικά να ισοφαρίσουν. Μια ισοπαλία που δεν επηρεάζει την πρωτιά, με διαφορά, της Primavera στο πρωτάθλημα όπου, την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Empoli. H 2η στη βαθμολογία Sampdoria νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Piacenza και μείωσε σε 4 βαθμούς τη διαφορά (47 έναντι 51 των bianconeri).

Εκτός έδρας 1-1 για την Berretti

(Update) Mε γκολ του Terrazzino με πέναλτυ, τα παιδιά του Schincaglia ήρθαν ισόπαλα 1-1 εκτός έδρας με το Legnano. Με 46 βαθμούς η Berretti παραμένει 3η. Την επόμενη, τελευταία αγωνιστική του Ομίλου, υποδέχεται την 11η στη βαθμολογία Pro Belvedere την οποία στο πρώτο γύρο οι juventini είχαν νικήσει με 2-0.

Εντός έδρας 0-0 των Allievi

(Update 2) Δυο δοκάρια με τους De Silvestro και Tazzari σταμάτησαν την ομάδα του Guidoni στο εντός έδρας 0-0 με το Legnano, την ώρα που η αντίπαλος των μικρών bianconeri την επόεμνη αγωνιστική Sampdoria, έχανε 3-2 από το πρωτοπόρο Torino. Οι blucerchiati διατήρησαν τη 2η θέση.

Mε 2-0 εκτός έδρας, οι Giovanissimi
πλησίασαν 1 βαθμό από την 1η θέση

Χάρη σε γκολ των Dotto και Ponsat, οι Giovanissimi Professionisti έφτασαν στους 60 βαθμούς, 1 βαθμό πίσω από το Torino που έφερε 1-1 με τη Sampdoria, την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν την επόμενη αγωνιστική (πάλι εκτός έδρας) οι μικροί bianconeri του Maggiora.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: