Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ανατροπή και 2-2 για την Primavera

Παιχνίδι για γερά νεύρα το προτελευταίο ματς της Primavera για τον Όμιλο Α: η ομάδα του Luciano Bruni βρέθηκε να χάνει στην Piacenza 2-0 μέχρι 10' πριν το τέλος οπότε, με δυο γκολ του Simone Esposito, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν πλέον με εννιά παίχτες και πήρε τον πολύτιμο βαθμό που την κρατά στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από τη Sampdoria που έχασε εκτός έδρας από τη Fiorentina, την ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Πρωτομαγια, για την τελευταία αγωνιστική, η Primavera -εντός έδρας...
Στη λίστα των σκόρερ, 2 παίχτες της Juventus στην πρώτη τριάδα: προηγείται, με 15 γκολ ο Giannetti (Siena), ακολουθούν Babacar (Fiorentina) και Immobile (Juventus) με 12 και με 11 ο Esposito (Juventus).
Υψηλοί μεταγραφικοί στόχοι

Στο μεταξύ, η Primavera κινείται μεταγραφικά για την ισχυροποίηση της ομάδας της επόμενης σεζόν: στο στόχαστρο βρίσκονται τρεις παίχτες της Novara Berretti, που είναι μακράν πρώτη στην κατηγορία της (17 βαθμούς από τη Berretti της Juventus με την καλύτερη επίθεση, 72, και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, 11 γκολ), ο επιθετικός Martin Asiedu και οι μέσοι Nicolò Bianchi και Tommaso Priviero, αλλά και ο 18χρονος Σέρβος Filip Djuricic της Heerenveen, που έχει πετύχει ήδη ένα γκολ στις εννιά εμφανίσεις του στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας.
2η θέση για τους Allievi Nazionali

(Update) Οι Allievi Nazionali κέρδισαν το τελευταίο ματς του Ομίλου, κατά της Aurora Pro Patria, με 5-1 χάρη σε δυο γκολ του Tazzari και γκολ των Ruggiero, Schiavone και Esposito. Η ομάδα του Stefano Guidoni τερμάτισαν έτσι στην 2η θέση με 59 βαθμούς, 6 λιγότερους από το Τorino και σε ισοβαθμία με τη Sampdoria αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων. Τώρα οι Allievi θα αγωνιστούν στην τελική φάση, που ξεκινά στις 9 Μαϊου, αντιμετωπίζοντας την 3η του Ομίλου της Λομβαρδίας.

Πεντάρα από τους Giovanissimi

Με ένα καθαρό 5-0 επί της Valenzana, με γκολ των Bertinetti, Gerbaudo, Ceria, Cefarelli και De Crescenzo, ολοκλήρωσε τους αγώνες στον Όμιλο η ομάδα των Giovanissimi του Domenico Maggiora που σε δυο βδομάδες ξεκινά τους αγώνες της τελικής φάσης.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: