Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Διαπραγμάτευση για τα 6 εκ. που ζητά ο Benitez. O Blanc ετοιμάζεται για Αγγλία; Ο Marotta, πάντως, λέει μπράβο για Rafa...

Στο... πόκερ το έριξαν Juventus και Liverpool: o Rafa Benitez ζητά 6 εκ. € καθαρά το χρόνο (και τριετές συμβόλαιο) από εκεί που έπαιρνε 2,7 εκ. στην Αγγλία και ενώ η Juve ξεκίνησε προσφέροντας 4 εκ. Παράλληλα ο Ισπανός φροντίζει να φουντώσει τις φήμες για ενδιαφέρον της Real, ώστε να δει η Juve τα χαρτιά του... Στη Juventus το ζυγίζουν και, γνωρίζοντας πια ότι ο Benitez είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του ακόμα και αν η ομάδα δεν πετύχει την έξοδο στο Champions League, ετοιμάζονται να διαπραγματευτούν την τιμή. Έχοντας υπόψη ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν ταχύτατα. Ο τίτλος της "Stampa", που παρουσιάζει όλο αυτό το θέμα, πάντως, είναι: "Juve: πράσινο φως σε Benitez και Marotta"... (Update 2) Ο πρόεδρος Blanc αναμένεται, σύμφωνα με το site της "Gazzetta dello Sport", να μεταβεί στην Αγγλία από βδομάδα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία...
Αλλαγή ιατρικού staff με τον Marotta
που για τον εαυτό του θα μιλήσει στο τέλος
του πρωταθλήματος. Λέει ήδη μπράβο
αν οι παράγοντες της Juve διάλεξαν Benitez

(Update) Παρουσιάζοντας ως δεδομένη την έλευση του Marotta, το "Tuttosport" προαναγγέλει ως μια από τις πρώτες του κινήσεις την αλλαγή του ιατρικού επιτελείου της ομάδας και γενικότερα την ενασχόληση με το ακανθώδες πρόβλημα των τραυματισμών που ταλαιπώρησε τη Juventus τα δυο τελευταία χρόνια.
(Update 2) Ο ίδιος ο Marotta είπε πως "αν οι παράγοντες της Juventus επέλεξαν τον Benitez, έκαναν καλή επιλογή" ενώ για τον εαυτό του είπε ότι θα μιλήσει στο τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Benitez θέλει να ενισχύσει την άμυνα
(και ο Davide Lippi το μισθό του Chiellini...)

Το "Τuttosport", παράλληλα, θεωρεί ότι οι μεταγραφική κινητικότητα συντονίζεται ήδη με τις απαιτήσεις του Benitez που ξεκινούν από την ενίσχυση της άμυνας. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να κινηθεί ταχύτερα η διαδικασία για τον Kjaer (με το μισό δελτίο του Ekdal συν χρήματα ως αντάλλαγμα) ενώ για τα άκρα της άμυνας ακούγεται ο Kolarov, η επιβεβαίωση του Caceres ή η προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στον Van der Eiel (Ajax). Ακούγεται όμως και ο Sagna (Arsenal). (Update 2) Και ενώ ο Torres γίνεται όνειρο απατηλό -η Manchester City ακούστηκε, στην Αγγλία, ότι δίνει 70 εκ.- στο "TuttoMercatoWeb" μίλησε ο Davide Lippi, γιος του ομοσπονδιακού τεχνικού και ατζέντης του Chiellini: "θέλει να μείνει στη Juve αλλά χρειάζεται μια αναπροσαρμογή του μισθού του: είναι ένας big και ως τέτοιος πρέπει να αμοίβεται... Ελπίζουμε να ξεμπλοκαριστούν όλα πριν το Μουντιάλ", είπε για τον πελάτη του.

Πηγή: La Stampa, Tuttosport, Gazzetta dello Sport

2 σχόλια:

magica juve είπε...

δηλαδη φιλε gobbo θεωρειται σιγουρος ο Benitez?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μέχρι να πέσουν υπογραφές, δεν είναι σίγουρο ποτέ τίποτα