Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Del Piero: 12 βαθμούς τώρα και μετά ο λογαριασμός

Τη λέξη "αξιοπρέπεια", που τόνισε τόσο έντονα ο Buffon (εδώ), χρησιμοποίησε και ο Del Piero από το site του όπου, αφού είπε πως "το παιχνίδι στο San Siro καθορίστηκε έντονα από επεισόδια", υπογράμμισε ότι αυτό που "μας μένει είναι άλλη μια ήττα. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν έγινε το παιχνίδι που θέλαμε και δνε φτάσαμε στο αποτελέσμα που θέλουμε στο San Siro. Δυστυχώς, η κούρσα πορος την 4η θέση γίνεται ανηφορική, δεν θα εξαρτηθεί μόνον από μας. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια για να κλείσουμε με αξιοπρέπεια, με σεβασμό προς όποιον μας στηρίζει και υποφέρει όπως εμείς σε αυτή την πολύ δύσκολη σεζόν. Να κάνουμε 12 βαθμούς τώρα και μετά θα κάνουμε τον λογαριασμό. Alessandro".

Πηγή: alessandrodelpiero.com

4 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Αλέκο μου όσο και να θέλω να σε πιστέψω για τις τέσσερις νίκες και τους 12 βαθμούς... δεν μπορώ! Και προσωπικά για εμένα δεν είσαι εσύ που φταις που έχω χάσει την πίστη μου φέτος σε αυτή την ομάδα. Η αξιοπρέπεια του συλλόγου έχει ΠΛΗΓΕΙ ανεπανόρθωτα κύριοι ποδοσφαιριστές-διοικούντες. Το καλοκαίρι πρέπει να γίνουν αμέτρητα πράγματα για να διορθώσουμε όλο αυτό το φετινό ρημαδιό. Εγώ ξέρω τι θα έκανα, και τα έχω τονίσει πολλές φορές, αλλά δεν είμαι μέλος του συμβουλίου ούτε πρόκειται να ακουστώ ποτέ. Άρα ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ και φέρτε και πάλι την Juventus εκεί που της ανήκει: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

ΥΣ. Gobbo σκεφτόμουνα χθες εάν υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω του blog σου ή κάπως αλλιώς να υπάρχει πιο άμεση επικοινωνία μεταξύ μας. Νομίζω ότι αυτό θα μας συσπειρώσει, ίσως να υπάρχει και Live επικοινωνία κατά την διάρκεια των αγώνων μας.

Fino alla fine, FORZA Juve!

Ανώνυμος είπε...

Me to na milame sunexos gia aksioprepeia mipos einai h epibebaiosh oti thn exoume xasei kai auth?
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Νομίζω, Παναγιώτη, ότι ουσιαστικά επισημαίνεις την ανάγκη ενός forum που απ' ότι θυμάμαι -ας με διορθώσει κανείς αν κάνω λάθος- έχει επισημανθεί από τα παιδιά του Gruppo Greco το οποίο λειτουργεί ακριβώς ως πόλος συσπείρωσης. Επομένως, κάθε ιδέα θα πρέπει να συζητηθεί οργανωμένα στο πλαίσιο του Gruppo Greco και όχι του ενός ή του άλλου blog.

Πες το ψέματα, Δημήτρη...

Ανώνυμος είπε...

EPITELOUS!!!xairomai pou akoustike h magikh leksi FORUM!mporoume na zitisoume pouthena na dhmiourghthei forum?ta paidia apo to grupo exoun gnoseis oste kati tetoio na einai efikto?tha nai eksairetikh kinhjsh
dimitris thess