Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Άλλη μια ήττα για την Primavera...

Δεύτερη ήττα μέσα στη βδομάδα για την Primavera που, μετά την Parma, έχασε και εντός έδρας, χθες από την Empoli με ηκολ στο 68' για το οποίο η ομάδα του Bruni, σε ελεύθερη πτώση τις τελευταίες βδομάδες, έκανε λόγο ότι μπορέι να ήταν οφσάιντ... Η ήττα, σε συνδυασμό με τη νίκη της Sampdoria επί του Cagliari με 3-1, έφερε τους doriani στην 1η θέση με 53 βαθμούς έναντι 51 των binaconeri. Την επόμενη αγωνιστική η Primavera αγωνίζεται στην Piacenza ενώ η Sampdoria παίζει στη Φλωρεντία με τη Fiorentina, ομάδα που οι bianconeri θα υποδεχτούν την τελευταία αγωνιστική...

3-0 και πάει στα ημιτελικά η Berretti

Με ένα καθαρό 3-0 επί της Pro Belvedere τερμάτισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον Όμιλο Α η Berretti. Η ομάδα του Schincaglia -που νίκησε με γκολ των Terrazzino, Visciglia και Marangone- τερμάτισε στην 3η θέση και προκρίθηκε στα ημιτελικά που ξεκινούν από την 1η Μαϊου. Μέσα στη βδομάδα θα γίνει η κλήρωση -πιθανοί αντίπαλοι: Atalanta και Milan.

Σημαντική νίκη των Allievi Nazionali

(Update) Μια σημαντική νίκη επί της Sampdoria (3-1 με δυο γκολ του Ruggiero και ένα του Schiavone) πέτυχε την προτελευταία αγωνιστική του Ομίλου η ομάδα των Allievi Nazionali πιάνοντας στην 2η θέση τους blucerchiati, τους οποίους κέρδισαν και στα δυο ματς, γεγονός που τους δίνει προβάδισμα στην επόμενη φάση όπου οι τέσσερις πρώτες piemontesi θα αντιμετωπίσουν ομάδας από τη Λομβαρδία. Την επόμενη Κυριακή, τελευταία αγωνιστική του Ομίλου, η ομάδα του Guidoni θα αντιμετωπίσεςι την Pro Patria.

1-1 για τους Giovanissimi που προκρίθηκαν

Στην τελική φάση προκρίνονται και οι Giovanissimi Professionisti του Maggiora που έμειναν στη 2η θέση, 3 βαθμούς από τo Torino αφού έμειναν στο 1-1 με τη Sampdoria στη Γένοβα (οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και οι μικροί bianconeri ισοφάρισαν στο τέλος με τον Bertinetti). Τελευταία αγωνιστική, με τη Valenzana.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: