Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Zac: θέλω την καλύτερη Juve και βαθμούς για το Champions League μέσα στο Μιλάνο

"Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο παιχνίδι. Πέραν των επιλογών παιχτών και συστήματος, εκεόινο που με ενδιαφέρει είναι η ερμηνεία. Θέλω να δω μια ομάδα σκληροτράχυλη, την καλύτερη Juve" διαμήνυσε ο Zaccheroni στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το αυριανό παιχνίδι με την Inter με το οποίο έθεσε ως στόχο "να βελτιώσουμε τη βαθμολογία, ακριβώς τώρα που οι αγωνιστικές περιορίζονται".


Στα τελευταία 12 παιχνίδια, ίδιους βαθμούς με την Inter

"Φέτος η Inter αποδείχθηκε πιο δυνατή απο μας αλλά απ' όταν έφτασα, στα τελευταία 12 παιχνίδια, πήραμε τους ίδιους βαθμούς", τόνισε ο Zaccheroni και πρόσθεσε: "δυστυχώς, το βάρος της αρνητικής βαθμολογίας βάζει τη σφραγίδα του πάνω μας και οι νίκες μας ελαχιστοποιούνται (ως σημασία). Όπως έγινε την Κυριακή με το Cagliari".
Πάντως, ο Zac δεν έχει αυταπάτες για τη δύναμη του αντιπάλου. Και έτσι, όταν ρωτήθηκε αν θα στερήσει άλλο ένα scudetto στην Inter -όπως είχε στις 5 Μαϊου 2002 νικώντας την την τελευταία αγωνιστική στο τιμόνι, τότε, της Lazio- ο προπονητής της Juventus σημείωσε ότι τι μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι "να κάνει βαθμούς για το Champions". Σε αυτό το πλαίσιο, και αφού έπλεξε το εγκώμιο της πρωτοπόρου Roma για ό,τι έχει πετύχει, ο Zaccheroni είπε: "συναντάμε μια ομάδα που είναι 2η στη βαθμολογία και που είναι στα ημιτελικά του Champions League και σίγουρα δεν θα κάνει επιλογή ανάμεσα στους δυο στόχους. Βλέποντάς την την Τρίτη στη Φλωρεντία (σ.σ. πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου με 1-0 επί της Fiorentina) και με την Chelsea, δεν μου φάνηκε να είναι σε δυσκολία. Ίσως τελευταία να έπεσε λίγο η έντασή της σε παιχνίδια που θεωρήθηκαν λιγότερο δύσκολα".

Επιστρέφουν Diego, Sissoko

O Zaccheroni έχασε τον Trezeguet (συν Grygera και Giovinco) ενώ δεν μπόρεσε ακόμα να καλέσει τον Caceres, που πάντως δούλεψε με την ομάδα μέσα στη βδομάδα, και έτσι οι 22 που θα πετάξουν στο Μιλάνο είναι: 1 Buffon, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Cannavaro, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 15 Zebina, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 22 Sissoko, 26 Candreva, 27 Paolucci, 28 Diego, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie, 39 Marrone, 41 Pinsogli.

Να ευχηθούμε το κλίμα των ημερών να ξυπνήσει την παλιά φρουρά και να της δώσει τη δύναμη να παρασύρει την ομάδα.

Πηγή: Juventus.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nai re su zacc poniro agori to oti sta tleutaia 12 mats exete idious vathmous den leei tipota!esu efages 4 apo thn foulam sthn pio ntropiastiki htta mas sthn europi!auta ta gleiodei upokeimena khnugane 3 stoxous kai oxi to uefa opos emeis!stamata na klineis to rima apoprosanatolizo se olous tous xronous!!!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Κοίτα, και εγώ θα 'θελα να πει κάτι πιο μαχητικό αλλά, από την άλλη, μπαίνω λίγο στη θέση του: τον Ιούνιο φεύγει, θα ψάξει αλλού δουλειά, τι άλλο να πει αφού τον έστειλαν να μιλήσει;
Τέλος πάντων, αύριο παίζουμε! Forza Juve sempre e per sempre!

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πάντων, αύριο παίζουμε! Forza Juve sempre e per sempre!

Sumfono apoluta!!!!

P.S Gobbo ti pisteueis einai pio ekseftilistiko auth thn stigmh?oti pame na tous kopsoume to protathlima h oti kaigomaste na vgoume uefa me antipalous san to palermo,samptoria kai loipa lima???
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Προτιμώ να μην το σκέφτομαι... Άσε που τώρα ακούω, απομαγνητοφωνλω, μεταφράζω άλλη μια ωραία συνομιλία...

magica juve είπε...

apo malakies auti i omada allo tpt...

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_7362.html

Un Gobbo ad Atene είπε...

Money, money, money, magica Juve! Money...