Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Έρχεται ο Del Neri... Την Τετάρτη αναλαμβάνει ο Andrea Agnelli

Ο ίδιος αποφεύγει να επιβεβαιώσει καθώς παίζει την 4η θέση με τη Samp
Η ένδειξη γίνεται απόδειξη: όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, αλλά και η οικογενειακή "La Stampa", συμφωνούν: ο επόμενος προπονητής της Juventus θα είναι ο 59χρονος Luigi Del Neri (update 3) μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης στο οποίο θα οριστεί επίσημα πρόεδρος ο Andrea Agnelli και ο Blanc θα μείνει διευθύνων σύμβουλος χωρίς συμμετοχή στα αθλητικά: Marotta και Del Neri θα πιάσουν απευθείας δουλειά στον μεταγραφικό τομέα αναφέροντας απευθείας στον Andrea Agnelli.

1+1 χρόνο συμβολαίου

Προχθές το βράδυ συνομολογήθηκε η συμφωνία για ετήσιο συυμβόλαιο με ρήτρα για ανανέωση ενός χρόνου για ένα ποσό γύρω στα 3 εκ. συνολικά. "Σας εμπιστευόμαστε" φέρεται να του είπε ο Andrea Agnelli στην άτυπη συνάντηση -η πρόσληψη τόσο του Del Neri όσο και του Marotta ως γενικού διευθυντή, θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος την Κυριακή και ως τότε θα αποφευχθούν οι δηλώσεις για να μην παρενοχληθεί η προσπάθεια της Sampdoria να φτάσει στην προνομιούχο για το Champions League 4η θέση... H επιλογή έπεσε στον Del Neri αφού απέτυχε οριστικά η προσπάθεια για τον Prandelli για τον οποίο η Fiorentina, σε περιπτωση που έφευγε, κοίταζε τον Del Neri ως αντικαταστάτη.
Del Neri: δεν επέλεξα τίποτε...

(Update) Ο ίδιος ο Del Neri, φυσικά, δεν επιβεβαίωσε κάνοντας λόγο για "φήμες": "δεν επέλεξα τίποτα και δεν έσφιξα κανένα χέρι. Είχα τηλεφωνικές επαφές με άλλες ομάδες όπως είναι φυσικό (σ.σ. το συμβόλαιό του λήγει). Η συμπεριφορά μου ήταν πάντα σωστή. Εκτιμώ πολύ τον πρόεδρό μου που είναι το μοναδικό πρόσωπο στο οποίο πρέπει να πω κάτι", είπε παραμονές του ματς της Sampdoria με τη Napoli. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν η απόφασή του θα επηρρεαστεί από το αποτέλεσμα της Κυριακής, που μπορεί να τον οδηγήσει στο Champions League, απάντησε αρνητικά...

"Όχι" των φιλάθλων

(Update 2) To 80% των φιλάθλων σε "TuttoJuve.com" και "VecchiaSignora.com" λένε "όχι" στον Del Neri...
Το επιτελείο του Del Neri με το μοναδικό ρεκόρ:
ένα μυϊκό τραυματισμό σε όλο το πρωτάθλημα!


Μαζί με τον Del Neri θα καταφθάσουν και οι στενοί συνεργάτες του: ο 40χρονος γυμανστής Roberto De Bellis, που προετοίμασε τους Χρυσούς Ολυμπιονίκες στην κολύμβηση στο Σίδνεϋ, Fioravanti και Rosolino και πραγματοποίησε φέτος με τη Sampdoria ένα ρεκόρ: είχε μόνον έναν μυϊκό τραυματισμό, στοιχείο που μέτρησε στη Juventus. O De Bellis, που γνωρίστηκε με τον Del Neri στο Chievo και τον ακολούθησε σε Atalanta και Sampdoria, θα έχει δίπλα του τον βοηθό του Francesco Conti και τον Luca Alimonta (ειδικεύεται στην επαναφορά των παιχτών), οπως και τον Bistazzoni, γυμναστή των τερματοφυλάκων.

Σενάρια για παίχτες...


Με την έλευση του Del Neri, άρχισαν να ακούγονται και τα πρώτα ονόματα παιχτών που θα επιχειρηθεί να προσεγγίσουν τη Juventus, με δεδομένο το 4-4-2 που χρησιμοποιεί και την ανάγκη ενίσχυσης των άκρων: στο στόχαστρο βρίσκεται ο διεθνής με την Udinese, Pepe και ο μεγαλωμένος στη Juventus, Cassani που πρακτικά "χαρίστηκε" πριν τέσσερα χρόνια στο Palermo που τώρα ζητά 10-12 εκ. ή 5 εκ και δυο παίχτες...
Ταυτόχρονα, ακούγεται (και γράφεται) ότι θα γίνει ανταλλαγή Trezeguet-Huntelaar με τη Milan ενώ εμφανίζεται υπό αναχώρηση και ο Sissoko τον οποίο φαίνεται να ζητούν η Real Madrid (θα μπορούσε, γράφεται, να μπει στην διαπραγμάτευση για τον Drenthe) και η Barcelona αλλά και η Manchester City. Φαίνεται να μένουν Felipe Melo, Amauri (αν και και γι' αυτόν ακούγεται ότι τον θέλει η Milan) ενώ για τον Diego ακούγεται η πιθανότητα μεταγραφής στην Ισπανία (εκτός από το σενάριο αρκετής επιστημονικής φαντασίας, να δοθεί, μαζί με χρήματα, στην Bayern για να έρθει ο ...Ribery). Εκτός και αν αποφασιστεί να μείνει και ο Del Neri να προσπαθήσει να τον χρησιμοποιήσει πίσω από τους επιθετικούς...
(Update) H Juventus φέρεται να ζήτησε την ανανέωση του δανεισμού του Candreva χωρίς αποτελέσμα καθώς η Udinese εξετάζει τις προτάσεις της Napoli και της Roma.

Θα δείξει...

Τέλος πάντων, τα νέα σίγουρα δεν είναι από εκείνα που θα ενθουσιάσουν τους φιλάθλους. Και η προσπάθεια των εφημερίδων να θυμίσουν ότι και ο Lippi όταν ήρθε δεν είχε πλουσιότερο βιογραφικό κινδυενύει να θυμίσει ότι και πέρυσι έλεγαν ότι και ο Guardiola δεν είχε πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τον Ferrara (για να μη θυμηθούμε όσους έλεγαν ότι και ο Platini με τον Zidane χρειάστηκαν χρόνο, άρα ο Diego...)... Οι συγκρίσεις αυτού του είδους είναι ανόητες και ανούσιες. Όπως πάντα, το γήπεδο θα δείξει αν οι χαμηλού προφίλ επιλογές θα βοηθήσουν τη Juventus να ξανασταθεί στα πόδια της. Το γήπεδο και η ικανότητα της νέας διοίκησης να δείξει ικανότητες διοίκησης...

Πηγές: La Stampa, Tuttosport

11 σχόλια:

magica juve είπε...

δεν με ενθουσιασε καμια μεταγραφη..ουτε και ο προπονητης αν εξαιρεσουμε το μοναδικο ρεκορ που εχει..αν και ελεγαν οτι φταιει ο προπονητικο γηπεδο για τους τραυματισμους..ουτε κανενα ηχηρο ονομα για μεταγρφη οπως ελεγαν..και ειμαι πολυ αμφιβολος αν θα βοηθησει ο Huntelaar..τεσπα και παλι υπομονη..

magica juve είπε...

μολις διαβασα σεναρια που λενε οτι η ιντερ ειναι κοντα σε Τζέραρντ,Σανιά και Βαργκας και εμεις μιλαμε για κασανι και χούντελααρ..ηθελα να ηξερα που θα ριξουν τα 80 εκατομμυρια που ελεγαν..

magica juve είπε...

gobbo ξερεις τιποτε για Candreva??θα τον κρατησουν αυτον??θα ειναι μεγαλοι μ@λ@κες εαν δεν τον αγορασουν..

Ανώνυμος είπε...

Ειστε παντελως αχρηστοι και ανικανοι!πηρατε εναν 60χρονο με ανυπαρκτες επιτυχιες,με μονο κριτηριο το οτι δεν ειχε τραυματισμους!!!!!!!!η ξεφτιλα και η μαλακια στο μεγαλειο τους!ανιελι εισαι πολυ μα πολυ μαλακας και απο τους πλεον επικινδυνους που εχουν αναλαβει τα σκηπτρα της ομαδας!
αι στο διαολο ολοι τους μια ζωη θα βλεπετε την πλατη της ιντερ!
δημητρης θες

bianconero78 είπε...

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν τον βλεπω να προλαβει να φαει γαλοπουλα στη Γιουβε οσο για τις μεταγραφες ουτε για την λατσιο δεν ειναι εκτος αν βαλανε στοχο την εξοδο στο europa leaque για του χρονου.Αν δεν εχουν λεφτα ας κανουν ερανο,ειμαστε αρκετα εκατομμυρια οπαδοι απο 3 ευρω να βαλουμε κατι θα γινει.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ναι, Magica Juve, αυτά είναι τα ονόματα που ακούγονται για την Inter (μαζί με τον Benitez αν φύγει ο Mourinho).

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της calciopoli: η Juventus κατέρρευσε οικονομικά την ώρα που η Inter έμενε μόνη, χωρίς συναγωνισμό, και κερδίζοντας αύξανε τα έσοδά της.

Από εκεί και πέρα, να ΄ναι καλά οι δικοί μας που τα έκαναν όπως βλέπουμε και η Uefa μαζί με τους ευρωπαϊκούς και ιταλικούς πολιτικούς θεσμούς, που δνε επέβαλαν το χρηματοδοτικό fair play και επιτρέπουν στον Moratti να λειτουργεί έξω από κάθε πλαίσιο.

P.S. Για τον Candreva έκανα update... Όσο για τα 80 εκατ., οι εφημερίδες τα γράφουν, δεν τα είπε κανείς τους...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δημήτρη, σε εμάς μιλάς, δεν απευθύνεσαι σε καμιά διοίκηση. Όταν βρίζεις έτσι, βρίζεις όποιον από μας διαβάζει και ενδεχομένως θέλει να γράψει την άποψή του εδώ η οποία μπορεί να είναι διαφορετική από την δική σου.

magica juve είπε...

εε ειναι πολυ μαλακες που θα χασουν αυτον τον παιχτη..και 15 εκατομμυρια θα επρεπε να εδιναν και να τον αγοραζαν..για μενα ο μονος που ξεχωρισε φετος παρολο που επαιξε πολυ λιγο...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τους το είπε, Magica Juve, με τον τρόπο του και ο Zaccheroni τονίζοντας ότι υπέδειξε τον μικρό στον Lippi για το Μουντιάλ...

Ανώνυμος είπε...

Gobbo προφανως αστειεσαι ετσι?ειναι δυνατον να καταλαβαινεις αυτο απο τα γραφομενα μου!απλως με εκφραζει (ο ας το πω πιο αμεσος) αυτος τροπος!οπαδικο μπλογκ ειμαστε δεν ειναι μεγαρο μουσικης και τους αξιζουν τα χειροτερα καντηλια!επισης δε θα βριζα ποτε οποιονδηποτε αδερφο γιουβεντινο και το χω αποδειξη οταν καποιος μια φορα με ειχε βρισει εδω!
δημητρης θες

Παναγιώτης είπε...

Παιδιά έχουμε όλους τους νταλγκάδες μας με την ομάδα, το μόνο που δεν χρειάζεται είναι να μαλώνουμε μεταξύ μας. Ψυχραιμια! Πάνω στα νεύρα μας γράφονται και κάποια... γαλλικά παραπάνω. Σίγουρα δεν είναι καλό αλλά δικαιολογώ τον φίλο Δημήτρη γιατί και εμένα με φτάσανε σε σημείο να θέλω να τα σπάσω όλα.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το άκρως ενημερωμένο ρεπορτάζ του φίλου Gobbo. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... Μόνο αυτή η λέξη έρχεται στο μυαλό μου. Ο Del Neri είναι ένας καλός προπονητής κατ εμέ αλλά σε καμία περίπτωση για έναν σύλλογο όπως η Juventus. Φυσικά, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση και έτσι μιλάμε στα "τυφλά" για τον άνθρωπο.

Όσον αφορά τις μεταγραφές που γράφτηκαν μόνο ο Huntelaar με χαροποιεί γιατί τον θεωρώ έναν πάρα πολύ καλό επιθετικό, ο οποίος δεν έπιασε λόγω συνθηκών στην Μίλαν. Τι άλλο να πω ρε παιδιά; Ειλικρινά δεν περίμενα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να συζητάω τέτοια ονόματα και τέτοια σενάρια για την αγαπημένη μας ομάδα. ΠΟΤΕ όμως... Αλλά κάποιοι κατάφεραν να μας υποβαθμίσουν και να μας μετατρέψουν σε τσίρκο.

Υπομονή...