Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Primavera: 3-1 τη Fiorentina πριν τα play-off

Με μια σπουδαία νίκη, 3-1 επί της Fiorentina που έτσι έχασε τα paly off, τελείωσε τους αγώνες του Ομίλου η Primavera και τώρα περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας για τη φάση των "16" (στις 8 και 13 Μαϊου) που θα τις ανοίξει το δρόμο για την τελική φάση στη Macerata, από 1 ως 8 Ιουνίου. Στον Όμιλο η Primavera ήρθε 2η, ένα βαθμό από τη Sampdoria (56 οι blucerchiati, 55 η Juce) καθώς η Sampdoria, την ίδια ώρα που οι bianconeri νικούσαν τους viola, νικούσε τη Siena με 2-0. Η Juve είναι η καλύτερη 2η των τριών Ομίλων και θα μπεί στην κληρωτίδα ως επικεφαλής σειράς.
Στο σημερινό ματς, τo σκορ για την ομάδα του Bruni άνοιξε στο 42' ο Esposito, που έκανε δυο τα γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Οι μικροί viola μείωσαν στο 61' αλλά οι μικροί bianconeri έκλεισαν την υπόθεση με γκολ του Immobile...

Ήττα με εκτός έδρας γκολ για τη Berretti

(Update) Την ήττα, αλλά με σκορ που ανατρέπεται, γνώρισε η Juve από τη Milan στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος Berretti. H ομάδα του Schincaglia κατάφερε να προηγηθεί με τον Arena μέσα στο Μιλάνο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν την ανατροπή: 2-1 το τελικό σκορ για τους μικρούς rossoneri, σκορ που αφήνει ευρύτατα περιθώρια στους μικρούς bianconeri που παίζουν τη ρεβάνς εντός έδρας στις 8 Μαϊου.

Πηγές: it.violachannel.tv, sampdoria.it, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: